15 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Nova crnogorska priča

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

Roko

Dritan odlucuje hoce li biti onaj koji ce usmjeravati stvari ka EU ili ce biti Rahman Morina i Sejdo Bajramovic posrbica iz Crne Gore. On sam treba da to odluci. Ako misli praviti pravnu, proeuropsku, civilzirianu drzavu sa Mandicem i Karadzicevim ministrima za vrijeme agresije na BIH, onda se vara.

Antiposrbica

Milošević je imao Sejda Bajramovića,ja se još nadam da Amfilohije neće imati svoju verziju ''časnog Albanca''. Ne daj se Dritane !!

Đoko Orlandić

Odlična analiza. Poslijedica - Veton će se ubrzo naći na meti srpskih klerofašoistkih medoija-tabloida(svih medija, osim 3-4).

Crnogorka

Ovu priču jedino ne čuje Dritan! On već nije bitan, iza njega na listi su se osigurali vojnicima za srpsku stvar. Tako da na njega više niko od njih ne računa jer mu ne vjeruju!Ni osnivači Ure mu ne vjeruju iako su kod notara ovjerili besu da neće s Milom. Nije sve izgubljeno Crnogorci!

crnogorac

Molim! Ne napadajte mi Dritana. On je najvisa moguca kazna za Srpske klero-fasiste. Zamislite predvodi ih kao ovce jedan Albanac uz to i Bosnjak. Draza se prevrce u grobu.

Deni

@crnogorac Draza je makar u grobu, mi se ovdje zivi prevrcemo.

Kim

@Deni Tu je čiča ne brini. Prati i diriguje sve!

Lily

@crnogorac Haha palo mi je to na pamet.Dritan premijer, Milo predsjednik! Jadni četnici. Vlast je ta koja je stopirala velikosrpski nacionalizam i uspostavila multietnički sklad, tako da se ne pravi pitanje ko vodi stranku, firmu itd., što je jedna od pozitivnih tekovina dosadašnje vlasti.

Ђоко

Жао ми је али ово је нека нова Црна Гора на коју ће те се морати навићи па одговарала вам или не ,не би даље цитирао али морам јер су долазили од бише власти морат ће те се селити јер како рече Душко Марковић да их држава не би испратила на граници хвала порталу на објављеном коментару

Nadja

Citajuci komentare na ovom portalu brani se demokratija, prica se modernoj evropskoj drzavi, a lincovali bi sve one koji misle drugacije. Mediji potporu imaju u svemu. Gospodin Abazovic se izdogao iznad i navije i kojekakvih malogradjamdkih obelezja, sbaka cast.

Veton uspješna priča

Poznavao sam Suroja novinara Radio PrištinOdličan profesionalac, omiljen. Ne znam da li je njegov sin. Njegove komentare pratim zadnjih 20 godina. To je ta prva liga sa Bursaćem, Markovićem, Đuranovićem, Nikolaidisem. Oni kažu, bez obzira da li vama sviđa ili ne sviđa. Kažu ozbiljno i pošteno.

Gost

Kako lažete, pored Rame dolazio je Milu i Milanović, te otvorenu podršku davali Bošnjaci iz BiH i Kosovari, i to je sve ok, a kad Srbi nešto kažu ili podrže onda nije. Pametnom dosta. Niste ni svjesni šta ste ovim nebulozama sami sebi napravili. Čist autogol! Probudili ste Crnogorce!