18 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

18° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Srpski akademik: Osramotiti Đukanovića, smijeniti sve direktore, kontrolisati popis - onda ići na nove izbore

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

Lily

SANU akademici, četnici i velikosrbi. A ovaj je bukvalno fašista, branitelj Rad. Kardžića i srBskih zločina.Što više pritiskaju, veći će otpor da bude. Nakon skupova na CT i PG vratila se nada. Batrićević može sada da okupi crnogorske intelektualce i patriote da se formira crnogorski blok i stranku!

Andjela

Imate vi smeca ipred vasih vrata, sram te bilo! Nista od povlacena iz NATA nista od povlacenja priznanja Kosova, niti od mijenjanja drzavnih simbola CRNE GORE ,niti njene himne,stavljanje zastave cetnickih vojvoda! Svi koju trebaju pred sudom pravde neka odgovaraju! A srbijancima je ime,MUC !!

Vifoje

Eto - sve jasno rečeno i iskreno. Ali zanimljivo kako ovaj obožavalac ratnih zločina i zločinaca preskoči popise iz 1971, 1981, 1991 kada je broj Srba u Crnoj Gori odgovarao stvarnosti tj. između 4 i 8 posto. Sve posle je posledica ogromne kampanje koja je rasturila Jugoslaviju. A izmišlja popis u vremenu (kojem?) Drljevića.

Naroz

Nema šta, vidi se da je do detalja razradjena agenda SANU, o stvaranja tzv “srpskog sveta”, nešto slično kao u Rusiji stvaranje i objedinjavanje “ruskog svijeta”. Plan im je da od CG naprave satelitsku srpsku državu, odn državni provizorijum i vremenom konačno dobiju žarko željeni izlaz na more.

jakimanka

@Naroz Mala dopuna, Rusi ne rade na "ruskom svetu" no Rusi rade na jedinstvu pravoslavnih naroda preko RPC, a ovi preko Fonda jedinstva pravoslavnih naroda kojem smo, nažalost, dozvolili da otvori kancelariju u Budvi. Sjećate li se skupa pravoslavnih prvosveštenika pred referendum na Cetinju?

Kazna

Ima li veće kazne od starosti koja se udruži s poganstvom! A, OBRAZovao se, tobože, vasi svoj vijek... Zalud!

Mihiz

Sta da kaze covjek ovom nacifasisti. SANU je odavno presla na stranu velikosrpske ideje i cetnistva. Njihova perjanica je i Cavoski, koji, zajedno sa Seseljom, Rakovicem i mnogim drugim siri tu klerofasisticku, velikosrpsku ideju. Idi na Kosovo, moralna nistice. Pi,pi, pi, sram te bilo Cavoski

Crnogorka

Velikosrbijanske, četničke izjave. Stidite se srbijanski intelektualci. Vi samo tu možete biti intelektualci i nigdje drugo na svijetu.

lala4ever

@max Na moju veliku sramotu, on je Vojvođanin, Lala (rođen u Banatskom Novom Selu). Upamćen kao pionir rastakanja Demokratske stranke (1990.), mada mi nije jasno šta je uopšte i tražio tamo kao ultradesničar. Uveravam vas da većina nas Vojvođana ne misli poput njega - dočekaćemo i mi nezavisnost!

džezer

Ima nas dovoljno i biće još više Crnogoraca stara drtino. Puštite mi komentar

kolo

SANU-ovac Kosta Cavoski nedavno je ustvrdio da su pola BIH i CG srbijanske zemlje.Ono sto je uzasavajuce to je sto ovaj akademik-zlikovac poziva Srbe u CG na targetiranje i likvidaciju zaposlenika u crnogorskim katastrima. https://vimeo.com/390016227

Srbija se ne miješa

Pjevaju laži bajke mediji, političati, akademici- da se Srbija ne miješa u Crnoj Gori.

Sol143

Nikad oni nisu ni skrivali niti odustali od Velike Srbije.Bosnu su raskomadali a CG im je poslastica. Ako bude dovoljno nepotkupljivih Crnogoraca, džaba su krečili. Ima još vremena da Crnogorci spriječe ovu ludu neman.

maestro

Čavoški dalje prljave ruke od Crne Gore !!! Śeti se kako su kroz istoriju prošli oni koji su svoju šapu šćeli da stave na nju (ne bih ja da te podučavam istoriji). Ovu državu ima ko da brani od takvih lešinara koji śede u SANU a i vaših satelita koji će da orbitriraju u Crnogorskoj vladi. UVJEK ŽIVOT SVOJ ZA PRAVO, ČAŠT I SLOBODU CRNE GORE !!!