8 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 7°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

21° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kultura

Javni apel za razrješenje uprave CNP-a

Autor: Antena M

  • viber

Andrija

Taj Željko Sošić je doveo režisere svjetskog glasa u CNP i od pojedinih prosječnih ili ispodprosječnih glumaca potpisnika ovog apela napravio glumce. Donio je kulturu u CG ali kad je zemlja trula džaba je oživljavaš. Poslije dugo vremena poslednju sezonu sam uživao.

Trol

vise vam je Zeljko uradio za CNP no dostina prije njega. A i za neke licno. Ovo mu je fala!

Wooow

Glumci primaju redovne zarade a imaju visoke plate 800.000eur i traze jos vece, ukupno mjesecno rade 30 min. pisali su peticiju zasto je pozoriste zatvoreno a sad zasto se radi. Moraju svi da se vrate na radne ugovore od jedne God. Jer sa njima nije moguce raditi.

Katarina

E ako se na poslu ponašate kao u kafani sve bi vas kući poslala. Uhljebi dokoni!!! Čast izuzecima

PETAR

ja sam gleda snimak kako se svađaju i biju u sred pozorišta ka krvnici

TEKSTA BEZ

Lep spisak, većina zaposlena preko partije a sada opoziciju glume. No, kako su dobri glumci na sceni toliko su i dobri za svaku vlast - samo dok je vlast.

korina

Za ovu Tomovićku nisam čula, ali Bane i Željko digoše pozorište na noge ali vama ne valja kad se radi i kad je neko uspješan.

Ctrl

Da se preporuce buducoj vlasti.Ali tu gdje jesu su dosli za vrijeme sadasnje.Sto je vrlo ,,korektno" sa njihove strane.Ali nazalost nijesu jedini,bice jos takvih.No i ovo su greske koje se nijesu smjele praviti,i one, i sl njima kostaju.Podrska za Zeljka.

Tica

Svjedoci smo izvanrednog rada gdina Sošića!!! Velika podrska velikom covjeku i reditelju!!

Amfilohije

Braćo glumci i sestre glumice, neka ste nam se preporučili. daćemo vam po neku funkciju. Moraćete malo da se pričestite i očistite od đavoljijeh poroka, ali ćemo se śetit da ste u pravom času gospodnjem digli svoj glas protiv ovih antihrista!

sve antiCRNOGORSKO

U kulturi nam sve anticrnogorsko: od Budve, Bara. H. Novog, B. Polja. Više je srpskih stvaralaca no domaćih. CNP radi za strance, Zetsko isto. Kotorski festival preuzeo srboidni Pejaković.

A tek Gradsko

A Gradsko / poznato kao Terazije na Morači. Greškama Dps-a sve razoreno. Novinari ćutali. Ko je htio da kaže, nijesu mu objavljivali tekstove.