6 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Rusi tvrde: Crnogorska opozicija ne podržava verziju o krivici Rusije u slučaju Navaljni

Autor: Antena M

  • viber

Eurodizel

Znaci, Dritane, ovako ti to ide - ukinucete sankcuje Rusiji, pravicete se Englezi oko Navaljnog i za tren oka - zbogom zapadni kurse crnogorske spoljne politike... Samo nemoj rec posle da nijesi znao, ili da si bio naivan... jer ovo je svakome jasno.

Naroz

Ali je Krivokapić, a i ljudi oko njega, opsjednut svojom akademskom titulom, kao da je jedini profesor i najškolovaniji čovjek u CG.

Miloš

Ali zato ovaj popovski rukoljubac odmah, bez dokaza, optuži svoju državu za incidente u Pljevljima! Kao da je DPS htio da kompromituje osvjedočene ljubitelje izvršilaca ratnih zločinaca, Mladića, Karadžića i sl.

Jelena

Ovo će kući, nema dogovora ,Krivokapić, je dobar za šljivu, ovi znamo kakvi su,Dritan glumi akademika, bolje bi mu bilo da je sačuvao sofru, i okupiti svoje Albance za Crnu Goru. Jesu mu u Beogradu , dio familije, pa bit će da sjedi na nekoliko stolica ,neka će mu se izmaći.

Lazni car

oh, molim vas, Rusi trvde... grow up, Anteno

Radio Kuči

Profesore batali se ti politike i idi ljubi ruke popovima a drzneš li se da srbiji i svetosavskoj crkvi poklanjaš naša groblja i crkve nećeš baš dobro započeti bavljenje politikom ! Bio si ti u Njmačkoj i proučio si drugi svnetcki rat...........