13 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

19° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Popović: Neophodan pokret za odbranu CG, nasilnik vas poštuje samo ako vidi da vam basta da odgovorite

Autor: Antena M

  • viber

Jelena

Svi do jednog i jedne Crnogorske branite ćemo, naše, od Cetinja pa do Plava , što čini Crnu Goru.Fukare izdajm8cke ne razumiju civilizaciju , niti demokratiju, nego samo njihov govor.

Podrumar

ne bilo ni Crne Gore ako nas ne bude ovo je ipak 2020. lijepo reče čo'jek, nadam se da ga je slušao još neko nocas naročito Darmanović

Bokelj

jedini ste koji u centar govorite,ima te li snake skupiti narod za odbranu ove građanske Crne Gore, države u kojoj intelektualcu sa diplomama iz palanke truju i urušavaju sve što vrijedi.

Đoko Orlandić

Milo nijesi bio precizan. Naime, Crnu Goru je srušio Miško sa Govečetom.

Milorad Pustahija

Bravo Mijo. Mada, otužne su mi sada ove naše apoteoze i lamentiranja. Ubilo nas je udvorištvo i šugavi i prosječni selebritiji u vlasti. Šapatom padosmo kao što Bosna pod Turke pade. Ima da se borimo odlučno i snažno ali i bezočno kao crkva i litijaši i fašisoidni skupštinari.

jovo J.

Svaka cast Popovicu. Sve sto ste rekli sve je bozja istina. A mi kojima je Crna Gora najvisa svetinja na svijetu moramo je sacuvati. Crna Gora bez Crnogoraca je tijelo bez duse. Bez crkava i manastira ni tijela ni duse. Ne dajmo da nam otmu ono sto su nam preci krvlju napojili.

Buba

Odličan intervju, ne smijemo dozvoliti da se desi kao u BIH , korak naprijed nazad dva, ne uzdajte se u medjunarodnu zajed njima svakako odgovara nestabilnost naših država, samo tako oni mogu opstati i zadržati svoje visoke plate CG treba staviti naciju ispred vjere i svi se posadi kao crnogorci !

europeac

@Buba Najveći uspjeh Srpske politike je BiH u zadnjih 100 god i stvaranje "republike srbljanske". Ako nam se to desi najebali smo. To nisu uspjeli riješiti ni naše komšije, a Dajton Srbi ptimjenjuju kad im i šta im odgovara. Moramo biti optimisti i borci za našu Crnu Goru. NEKA JE VJEČNA CRNA GORA

Cenogorka

Kako ovaj covjek divno prica , gledala sam na youtubu emisiju BUJICA od 9.09 .2020 sa njim milina ga je slusati. Slazem se sa svim sto je rekao... treba ga cesto zvati da gostuje na tv

Medeja

Kao da je juče bilo kad su Crnogorci čitali Vijesti, vjerovali da su Miško i Željko vlasnici opozicionog, ali državnog medija, i mislili da se Milorad Popović, Darko Šuković i ostali - režimski ljudi. Vrijeme je ipak sve pokazalo. Na okup, Crnogorci!

NemaVremena

Sve ste u pravu g.Popoviću. Ali sada je kraj analizama šta je bilo i kako je bilo, nema vremena za gubljenje, trebaju se okupiti svi, sve partije, sve snage kojima je država svetinja. U svim oblicima, skupiti pare i graditi moć i odbranu. A za odbranu treba imat jake ljude i alate.

Hunter6

Sto se tice NATO pakta, cak i ako DF-ovac i protivnik NATO pakta ne dobije ministarsko mjesto koje ima veze sa NATO paktom oni ce naci nacina da uniste povjerenje prema Crnoj Gori. Ovo kazem da osnovu objek. analize njihovog, pokvrarenog do srzi, ponasanja do sada prema CG.

Ovo ću reći samo jednom Rene

Sve institucije sa predznakom CG a koje su ćutale I javno nijesu iznosili stavove i mišljenje o situaciji u državi smatram da su organizatori obesmišljavanja drzave jednkako kao i ovi što dobiše izbore! Ćutanje je nedopustivo i neoprostivo. Sud istorije je neminovan.

Baba

@Ovo ću reći samo jednom Rene, Tačno!Zakazali su intelektualci i oni koji su iskoristili blagodeti njihovog 30-godišnjeg sna da se obogate i svoju đecu nauče vještinama stvaranja kapitala, pljujući po Marksu. Ali, ima nas koji volimo svoju Državu ne od juče i ne do sjutra.DA JE VJEČNA!!!

serdar

Mozda je dobro sto se ovo desilo, da se i mi sto nam je Crna Gora u dusi jednom ujedinimo, - ZA NAROD SVOJ.