9 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Krivokapić atakuje na državnu himnu Oj svijetla majska zoro

Autor: Antena M

  • viber

Podrumar

pošto je i Krsto Zrnov fašista ja bih zamolio gospodina Adzica ili nekog od istoricara da napise tekst, bar biografiju Sekule Drljevića, da bar tako ljudinpročitaju nešto o njemu-jer sve sto se zna je - Sekula je fašista

Ctrl

@Podrumar Ne bih rekao da je bio bas fasista,ali sve i da je bilo saradnje sa Italijanima,Sekula je to cinio za svoju zemlju,za CG,dok sa druge strane cetnici su saradjivali sa okupatorom protiv CG,pocinivsi uz to i zlocine nad Bosnjacima u CG,ali i prema drugima.Opet protiv sam saradnje sa fasizmom

Djuro Vučinic

@Podrumar ..to je uvrijezena srpska prica. Kad ih pitaš koga je ubio,kad je naredio kakvo klanje i ubijanje,jedini je odgovor ,izdao je Pavla Djurišica,a obratno je. Kazu bio je sa Pavelicem,da jer su ga gonili Italijani,četnici i pattizani. Italijani ,jer im je nakon petrovske skupštine kazao da...

Naroz

@Podrumar , Sekula je izmedju dva rata besplatno zastupao komuniste na sudu. U toku rata možda i jeste simpatisao fašiste, ali se nije bavio vojnim komandovanjem i nije pravio zločine. Na kraju rata je, na Djurišićevu molbu, zahvaljujuci predratnim vezama, omogućio četnicima povlačenje preko NDH, ko

Nije nego

Mi smo jedini koji dozvoljavamo da se našoj književnosti nespornim umjetničkim djelima sudi po autorima., ma kakvi oni bili kao ljudi. Književnost ttj umjetnost ima svoj život van autora. Dakle smeta im samo ono: Da je vječna Crna Gora! Sve drugo je izdaja.

haker

Polako četnik otkriva namjere svog bradatog mentora zvanog djedo (po Drazi)..E kukala vam majka, udarili ste na Crnogorce!!! Nece moci!!!

toto

Jovanovicu, ovo ti je najjaci tekst ikad. Jednom za svagda si zapusio usta svima.

BD2020

https://www.facebook.com/Ravnogoracsj/videos/996346817531182/?extid=U8SE7PlACroGB9IN Vidi na snimku Zdravkovo društvo..

Naroz

Njima ni najmanje ne smeta taj navodni Drljevićev fašizam, pa četnici su bili klero-naci-fašisti, njih ustvari boli to što je Sekula činjenjem ili nečinjenjem doprinio da se strijelja Djurišić sa svojih 200-tinjak oficira. To je njima rana neprebolna.

GiroDShabo

Ovakve "finese" ne interesuju Rukoljupca Krivokapića niti njegove aktiviste s tim da je i ovaj Cuca nečiji tj aktivista Rista Ćirova... Taj polusvijet ne interesuje "istorija" ove pjesme/ himne - oni su za "srpski svet" i Cecu. Sve ostalo ih ne dotiče.

serdar

Smeta mu himna. Rano je poceo. Prekrajace on i zastavu. Onda ce poklonit nase svetinje koje smo zidali i branili Srbiji itd. itd. itd. Crnogorcima ce uzeti dusu, jer ostace pusto, prazno tijelo. E nece moci Krivokapicu. Starija je Crna Gora i od tebe i od tvoje Srbije.

vojvodina

Nije mu mnogo trebalo da kaže, da mu zapravo potpisani sporazum ništa ne znači.

Lily

Bilo bi dobro da čitaoci saznaju značenje, odnosno porijeklo pozdrava "e viva". Poznato mi je da ima veze sa Gaetom ali razni tupsoni ne znaju ništa, srbadija im isprala mozgove... otud pežorativni naziv evivaši.