17 °

max 17 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

17° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Amfilohije: Neću umrijeti dok na vrh Lovćena ne vratim Njegoševu crkvu

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

HN

E bogumi ovi Srbi ne da su nebeski no su i besmrtni!

BOKA-MNE

More bit Riki, no tada u Cetinje neće bit žive glave!

ide vuk

Oćeš, oćeš.... završeno ti je to!

mr

Malo ćeš pričekat, siguran sam! Oli izdržat, to ne znam... Što se mene tiče, koliko ti volja, ali za tebe, tek sad, slijede teški dani! Poželjećeš ti i Mila i dps...!

Raif von Montenegro

Džaba ćeš čekati ,,bojim se”!

jovo J.

Svi znaju istinu o Aleksandrovoj kapeli na Lovcenu, samo ne pop Risto srpski. Sramota je svakome kad ne govori istinu a popu jos i grijeh. No za grijeh treba dusa. Preveliko si breme odgovornosti uprtio vise i teze od svih crkava i manastira koje namjeravas da otmes crnogorcima i poklonis drzavi Srbiji.

Denver

A vratite je onda danas, samo da tebe više ne bude, sotono.

Podrumar

aha sad je Njegoševa Risto nadam se da ćeš poživjeti dokle se registrujete u Crnu Goru

Third_man

Iako se pričalo da je sotona napravio hram u Pg da bi sebi obezbijedio mjesto za vječni život, izgleda da bi da se smjesti kod Njegoša ili na Ct. Pored toga, životno djelo bi mu bio rat i sukobi u CG. Nema većeg zla od ovoga okićenog bradonje.

Sotono!

Jes neka sila i tebe pušta da kračeš zemljom. Antihrist si glavom i bradom, zla ti je dusa i sako tvoje djelo. Anatemate đavole!

bolesno ludilo

Da je bilo Crne Gore, njega su trebali u Hag, tamo da završi kao svako zlo. Da ima Cetinjana trebali su ga išćerat da ne sije zlo. Nema ni nas. Zato je on i pobijedio, pobijedilo je zlo, PORAŽENA CRNNA GORA.

podgoricanin

kvazi Crnogorci koji dajete Crnogorske Crkve Srpsjoj Crkvi, u ulazite u vlast sa onima koji sprovode politiku Vulina i Dačića , hoćete li vi da položite kamen temelhac velikosroskoj Crkvi na lovćenu!

maestro

Rile tebe jedino helikopterom mogu popet do na Lovćen, no pušti ti Cetinje, što ne kažeš narodu da u svoje selo u Moraču ne smiješ od sramote da priviriš evo unazad 30 god. jer te se stide tvoji Radovići a i ostali Moračani (jedan sam od njih ali nijesam od Radovića).

Bajče

Hoces , hoces Rile . Sigurno se ti pitat neces . I ovo dosad si precerao . Nepodnosljiva lskoća tog izgovaranja neistine je nevjerovatna . I pored svih dokaza , fotografija izvora , zapisa , ti bezočno kapelu Karadjordjevica zoves - Njegosevom . A kad si tako istinoljubiv reci ti nama u kojoj Crkvi je krsten izdajnik svoga djeda- Aleksandar Karadjordjevic ???? ps . No , plati ka svi izdajnici .