13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Zdravko Krivokapić, ispod Karadžićeve slike, sa četnicima dočekuje u SAD osuđenog teroristu

Autor: Antena M

  • viber

perica

Do sada anonimni četnik i anonimni profesor, a od sada anonimni profesor i četnik na sva zvona!

LSCG

@perica Nemanja Batricevic ih je sve procitao. Zivio nam 100 godina!

o.B.

@LSCG Oko mene sve su ponavljaci djaci,ili bolesnici,ili manijaci...Koliko ludaka na jednom mjestu!

Monica Bellucci

@o.B. Ni sam nisi svjestan koliko si pogodio u metu.Ko poznaje ove "ljude" može ti potvrdit to 101%! Mileta - nekad normalan taxista, Ilija nekad prosječan-anoniman advokat...Kavaja - komunista,legionar i terorista...Sve je "birao" profesije u kojima ti razum mnogo i ne treba,ako ćemo iskreno.

Naroz

Apsolutno sam siguran da ovo Dritana neće ni najmanje dotaći, znao on dobro ko je i šta je Krivokapić, ali zna i šta je milion eura, dva, tri..., deset :)

Pacarli

@Naroz Dritan se pretstavlja kao neki liberal i ljevicar.E zamislite sad,da njemacki liberali,zeleni ili ljevicari,udju u koaliciju sa neonacistickim AfD-om?Ja to ne mog zamisliti.Ili francuski zeleni,ili ljevicari na ultranacionalistickom i neofasistickim Nacionalnim Frontom?A ovaj hladno sa DF-om.

Andjela

Sto se ovo sprema Crnoj Gori? Sve ljepse od ljepsih ,,novitieta,, Vuk u jagnjecoj kozi! Dritane rascupat ce te ove oglusine. Ne igraj se Crnom Gorom! Jeli ovo buducnost Crne Gore?

Snezana

Jeste. Kao što je neko drugi, koji je 30 godina poharao CG, govorio da "mrzi šah zbog šahovnice", etc. I taj drugi je tvoj idol. E, muke tvoje!

Andjela

@Snezana moja je samo Crna Gora! A ti idi u domovinu koja ti je bliza! Tvoje muke! Nikada Crna Gora nece biti Srpska Sparta, ostaje im samo beogradcki pasaluk! E viva Montenegro!

Snezana

@Andjela Moja jedina domovina je Crna Gora, a rodno Cetinje najmiliji grad na svijetu. To što ti uzvikujrš na kraju tvog "žustrog" odgovora je 12.jul 1941. Žao mi te je, zeznula si se za jedan dan, trebala si prihvatiti tekovine dana poslije tog.

Andjela

@Snezana Ti si novokomponovana Cetinjanka! Eto igrom slucaja i moj rodni voljeni grad je Cetinje!Cetinjani ne podrzavaju ovakvu cetnicku,,elitu,, na celu sa popom Ristom! Djukanovic nije Crna Gora! Sve je prolazno a Crna Gora je vjecna!Cetinje su od ovakvih cuvale Lovcenske straze!

Snezana

@Andjela Dušo moja, teško da mogu biti "novokomponovana" Cetinjanka sa svojih blizu 60 godina, sa uspomenom na svoga oca, đeda, prađeda i ostale pretke unazad više koljena, koji su rođeni na Cetinju. Moji nijesu "šljegli" iz nekog od okolnih sela i viđeli Cetinje prvi put u životu '45 godine.

Andjela

@Snezana da nas dvije zavrsimo komentare moja draga sugradjanko. Moji korijeni i mjesto rodjenja na sred BalsicaPazara podignuta Izmedju Bajove i Njegoseve! Staro Cetinjani vjekovima!Ko je ,,sljega,,posao i dosao ne znam! Crna Gora u srcu i dusi bez alternative! Izgubila si kompas! Ziva bila!

Snezana

@Andjela Tako je, sa takvima, kao što si ti treba završiti odmah "sugrađanko". A ako ćemo o podizanju, svi moji, pa samim tim i ja, podignuti u Bajovoj ulici, kolenima unazad. Tačka.