26 °

max 26 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

26° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

15° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Izabran predsjednik SO Andrijevica: Je li ovo scenografija na koju će se CG morati navići?

Autor: Antena M

  • viber

otvoreni fašizam

Hoće li se sprovoditi zakoni ove države ?

Snjeg

A sad na rtcg Becic rece da nema mijenjanja drzavnih simbola .Ovim cinom pokazuju da sve ono sto pricaju demokrate nije istina .

Vn

@Snjeg Na sljedećoj sjednici će popovi kaditi prostorije.Neka se vidi da je crkva pobijedila.

bajce

Tužilaštvo ? A sto se ne nadje jedan jedini Andrijevičanin , da je uzme i iznese iz Skupstine . I podnese prijavu protiv organizatora .

Tek tako

Svaka čast śutra će mu Risto odma orden dodijeliti, Bečić će biti malo zgrožen jer on nije bio na tom mjestu i nista više i naravno Crnogorac Krivokapić će ostati krajnje ne obaviješten .

Podgoricanin

Gospodo iz URE ovo he vaša oslobođena Crna Gora ali od Crnogoraca! Za ovo se borite da crnogorci emaju oravo na jezik , crkvu i naciju.

Nesa

@Podgoricanin gde su Srbi u većini imaju pravo da istaknu svoju zastavu. Ako Albanci imaju to pravo u Makedoniji a ima ih procentu also isto kao SRBA u Crnoj Gori zašto bi se to pravo Srbima uskracivalo.

Baba

@Nesa, zalutao si mladiću! Ovo je Crna Gora, ni Srbija ni Sjeverna Makedonija kojoj ni ime neznaš. Ovo je najviše sramota pravosuđa i andrijevičkih Crnogoraca, ako ih ima. DA JE VJEČNA!!!

mr

Ugroženo srpstvo jedino ovo nije moglo da radi kod ranije vlasti... Stigao Dritan, i to su dobili... Biće interesantno šta na ovo kaže novi šef zakonodavne crnogorske vlasti! I njegova su trojica uz ovaj blam!

Hercegovac

Ako se ovo na vrijeme ne sprijeci ode to daleko

Naroz

Taj gospodin nije samo “prekršio svoja obećanja”, on je time prvenstveno prekršio najviši opšti pravni akt, poznatiji kao Ustav CG, i to član 14; Odvojenost vjerskih zajednica od države. Isticanje crkvene zastave u prostorijama lokalne samouprave je upravo kršenje tog člana.

igor

e jada i bruke.zivimo pod dvije zastave e kuku nama

don_kihot

Neka izazivaju samo, pametno je to... A koliki su "Srbi" dovoljno govori da je DPS u Andrinevicu uzeo 51%, kolike su patriote i koliki im je obraz, sami prosudite.

pavle

to je okupatorski znak poznat u nasoj drzavi posle 918g. kakva je to crkvena zastava, dokle vise lazi srpske prolaze kod ljudi koji ista znaju. Moze bit zastave srpske okupatorske crkve,ali znak na njoj je uvezen 918,jos jedan dokaz da je kao i znak i ta crkva okupatorska...

Ljiljana

Sad ce Becic: "Ja to nikad ne bih". Krivokapic ce: "Pogresna percepcija". Ostali ce cutati i trljati ruke. A zemlja i sve crnogorsko ce nestajati bas tako - malo po malo. U praksi ce odbacivati jedno po jedno i isto tako uvoditi tudje. Tragicno zaista.