26 °

max 26 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

26° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

15° / 10°

Subota

04.05.

16° / 9°

Nedjelja

05.05.

18° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Hoće li Crna Gora biti Iran ili Vatikan?

Izvor: Al Jazeera Balkans

Autor: Antena M

  • viber

Dosta

Hirurški precizno! Samo onima, kojima vlada omraza, ne razumije što piše uvaženi Andrej. U pamet se, Crnogorci! Sjutra biće kasno!

BabaIzSomine

Biće ono što bude htjela većina njenih građana, ima li neko nešto protiv?

Ksenija Nikšić

@BabaIzSomine Koja politička partija je većinska u Crnoj Gori?

Ctrl

@BabaIzSomine Bice na kraju ipak ono sto je ispravno.A to je CG,i Ljubav prema njoj.Posto vidim da zagovarate populizam,npr i 90% Njemaca su bili za druga Adolfa,a da li su bili u pravu i koliko,izvolite odgovorite,Ili sto bi braca Bosnjaci rekli Bujrum.Sto je babi milo to joj se i snilo.

Ctrl

@BabaIzSomine Vecina je ipak za suverenu,gradjansku i proevropsku Crnu Goru.Ja nemam nista protiv toga,a vi?

Evn

@Ctrl Većina građana je i dalje za suverenu Crnu Goru, ali se neće pitati skoro pa ništa sa 3 neubjedljiva glasa.Četvrti poslanik URA prof.Šćepanović čak tvrdi, uprkos većini suverenista i danas , poslije onakve propagande, da je referendum pokraden. Loše nam se piše.

Vn

@BabaIzSomine Pa većina hoće promjene, ali ne tipa pravoslavne dzamahirije.Nijesu sve promjene na bolje.

Tajfun

Istorija se ponavlja,samo u nekoj blazoj formi,to je izgleda usud Crne Gore,1918,1841,2020,sustina je ista,samo su nijanse drugacije.

Ctrl

@Tajfun U pravu ste.Dodao bih i 1989 godinu.

Crnogorcima 1.

Dragi Crnogorci, da vam kazem nesto sto vi se nece svidjeti. U zadnjih 5 godina koliko traju brutalni ataci na drzavu CG i identitet cg naroda, niste organizovali ni jednu patriotsku javnu manifestaciju, ni jedan protest recimo ispred neke ambasade, koliko je vas pisalo stranim instancama

Crnogorcima 2

Cekali ste da vam Milo i vlast odbrani drzavu, gundjajuci ispred tastatura. Kao sto znate (veliko)Srbi su bili vrlo aktivni, uporni iako vodjeni destruktivnoscu i mrznjom prema ovoj drzavi. I sada cekate na Abazovica ili EU da se predomisle.

Srbijanac

@Crnogorcima 2 Ne lupetaj, Srbi pa i Velokosrbi , ne mrze Crnu Goru, Stereotipi vaše propagande koju širite u tom smeru, su vam samo kontraproduktivni za vaše smešne ambicije.

Ovo je zemlja građana

@Srbijanac Ne postoje srbijanci samo Srbi!Ukoliko volite da svoje građane zovete srbijanci onda Ok, vaša stvar. U Crnoj Gori žive: Crnogorci, Srbi, Hrvati, Muslimani,Albanci, Bošnjaci i drugi dobre volje i željni suživota građani.To je CG zemlja građana ali to neko oće da sruši. Zašto?

Ctrl

@Srbijanac Ne svi,ali dio da.Naravno da ima casnih i gradjansko orijentisanih Srba,ali ne mogu se ignorisati vecina medija u Srbiji po pitanju CG,izjave Loncara,paljenja zastave itd,to su cisti izlivi mrznje.Ne znam otkuda je smesno voljeti i zalagati se za gradjansku CG.Meni je to najmanje smesno.

Ksenija

@za i 1 i 2 Živa Istina! To vam govorim i kao Srbijanka i kao Crnogorka jer sam i jedno i drugo i po rodjenju umešena u istoriju 1918 god. Slušajući moju porodicu sto je sve proživela. Ali ima razlika i od Irana i Vatikana! Njihovo sveštenstvo je Njihove države a crnogorsko UVOZNO!