12 °

max 20 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

24° / 15°

Četvrtak

09.05.

23° / 16°

Petak

10.05.

23° / 15°

Subota

11.05.

21° / 14°

Nedjelja

12.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

DFC: Srpski mediji za godinu imali više od 10 000 objava o CG

Autor: Antena M

  • viber

strelica

Sve nešto analizirate a šta sprečavate? kakvom se foreznikom bavite, otkriste li IP adrese i servere iz kojih se plasiraju komentari i lsžne vijesti? Sa vsšim nemuštim izjava kontra zakonano SV i vašim neradom doprinijeli ste isto ovoj situaciji, a po imen bi trebalo du ste extra u suzbija fake info

Tajfun

Sve dezinformacije bi bile uzalud,da je narod u CG,pismeniji,imaju jak karakter,vole svoju drzavu i td.Ako ti mozes nekog kupiti za 100e(koliko kosta jedna ovca) ili za 1000e(koliko kosta jedno june),Risto je sa svojim saradnicima kupio, od 10-15hiljada glasova na proteklim izborima u CG.

Naroz

I čemu ova analiza, kakav je njen smisao?Treba li neko tijelo da zauzme stav na osnovu nje? Urednik Vesti je u januaru najavio kako će opozicija litijama i MIM stranicama dobiti izbore. Crkva je finansirala većinu MIM-ova i nije bilo nikakve reakcije dok se Gojko nije slikao sa nekim od njih, kasno.

Ctrl

I svaki od tih narativa manje vise netacan,pun pogresnih percepcija,koji sluze za neke politicke ciljeve i neugasene aspiracije prema CG.

Vojvodina

Sve su ovo mediji u vlasnistvu tajkuna,sponzora SNS i Aleksandra Vucica.Poslednji je kupljen tabloid Kurir novcem koji je na zahtev vlasti izdvojio Telekom Srbije.Aferu je otkrila poslanica Marinika Tepic.Cisto da znate iz cije kuhinje sve to dolazi...

europeac

STRELICA je u pravu 100% i podržavam njeno mišljenje, da pojasnim. Dragi ste mi imate kolega istomišljenika sa kojima ste mogli učiniti više u borbi za istinu i demantovati bar dio anti crnogorske propagande. Želim Vam puno uspjeha u Vašem radu. SVI SMO PODBACILI, podcijenili smo srpsku propagandu.