15 °

max 15 ° / min 11 °

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

20° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hronika

Rašomon u Osnovnom sudu u BP: Mojkovčaninu produžili pritvor

Autor: Antena M

  • viber

Lily

Ogorčena sam zbog toga, juče je izjavio da niko nije iznad zakona, pa neka "naš Aleksa" krene od sebe! Sva im je kampanja prošla u snimanjima i mahinacijama, kao što je suzavac u Budvi, maltretiranju policajaca itd. Ništa im ne treba vjerovati. Sramota šta rade sa ovim momkom!

GrađankaMNE

Završili bi oni to davno da nije u pitanju jedna od najuglednijih crnogorskih porodica. To njih boli - Jovanovici. Providno je to osudivanje. Sto ne osudise one koji su toliko stete nacinili Crnoj Gori i Crnogorcima? Da momak nije Crnogorac biobi pusten kuci za dva sata. Ovako, izdrzite, Jovanovici!

Ctrl

@GrađankaMNE .Ima jedan stari metod koji je i u CG upotrebljavan.Ako se ne mogu osporiti necije ideje,cinjenice i ispravnost necega,sto nekima ne odgovara,onda se obicno udara na njegov moral,ili najblizih njegovih,a zapravo se u isto vrijeme udara i na ovo drugo.

Ima li ko da garantuje

Pitam se da li Vesna Medenica može što učinjet da se ovaj "horor"završi. Koliko mi Crnogorci dobismo prijetnji od njih da će nas na popisu satrijeti, da su nas"oslobodili" prijete da smo svi Srbi.Treba li svi sad da zovemo MUP iTužioca da ih pritvore dok se dokaže krivica ili da ne utiču na svjedoke

Đoko Orlandić

Jasno je u čemu jer problem. Četnici u togama. Dva aršina. Mandić u sred Skupštine prijetio građanskim rato, te poziva na "otkopavanje oružja". Za to teorističko djelo nije ni pozvan na saslušanje.

Šćepan

E ovo su trule daske u pravosuđu koje je trebalo davno promijeniti. Ovako se ponašaju zbog ishoda izbora, a biće jednako sluge svakoj vlasti koja dođe! Volimo te Crna Goro!