10 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Što još da se desi pa da se CANU i Dragan Vukčević oglase?

Autor: Antena M

  • viber

ide vuk

A što očekivati od Dragana svetosavca. Zar nije kao sekretar Akademije išao u SANU da uzme pare za plate akademicima CANU! Zar nije podržavao bivšeg oredsjednika Đurovića četnika br 1. Svako malo je u BG na dogovor. Đe su ta velika naučna djela koja su ga preporučila za prvo akademika a kadnije za mjesto predsjednika Akademije. Što da ne ćuti, super mu je.

Nikac

Sramota, i više od sramote od CANU. Ali je i sramota od ove države koja vam je davala apanaže. Stidite se kvazi intelektualci, koji obraza nemate. No, lako bi ja sa vašim obrazom, odavno bi vi meni bili na ulici, našao bi ja vama brzo zamjenu.

mill

Ne vidim sto bi se bitno promijenilo i kada bi se oni oglasili posle ovoliko vremena. Ne treba nam oglasavanje takvih , pod nekim pritiskom i nutkanjem ! Ostace upamcena njihova precutnost

Bozo

Pogledaj stvarno ni glasa od njega. Sramno

mr

Ako ste mislili da ga prenete iz višegodišnje hibernacije, varate se!

Vojo

Ili nema pojma ili je bezobrazan. I on i svi iz Akademije

Montevideo

Da nije i Vukčević prešao u Demokrate ka mu istomišljenik Pavićević?

Intelligence

E neka sad vidi Duško Marković na čiju se pamet i obraz oslanjao!

Ćuti Vukčević

Ćuti Vukčević, čeka da zaśedne Krivokapić, pa da zaređa s bocom kod njega i Bečića. Ili će oni kod njega - ka DPS do juče.

Kika

Radi mi Frojd ili podsvijest, sta god, pa koncern Vijesti procitah kao kancer Vijesti. Mislim da je ovo drugo ispravnije.

Mirko

Tzv. CANU je isključivo i jedino potrošačka jedinica u CG budžetu i ništa više od toga.Isto tako,akademik Š.Rastoder kao "građanista" nema ništa protiv da Risto kadrira i rukopolaže predsjednika skupštine i određuje mandatara. Uostalom,niko i ne primjećuje da CANU postoji.

Ušće

Rastoder je i mene iznenadio, ali daleko manje od ovih kvazi pravoslavnih akademika, pa kakose god koji osjećao.

Ljiljana

Hvala profesore sto podsjecate na tako vaznu cinjenicu. Zbilja, ovo cutanje CANU je vise nego znakovito, a ocigledno je i obojeno, sada vec jasnim, interesom. A mozda rade i na pridruzivanju SANU?

Ćutanje odobravanje

Canu pravi više štete nego koristi. To njihovo nečasno ćutanje, dosta je podlo i ljudski i civilizacijski. Zapanjujuća nebriga, indolentnost, uživanje u pakostii zlu.