9 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Nakon pisanja Antene M, zastava Crne Gore opet na Željezničkoj stanici u Baru

Autor: Antena M

  • viber

don_kihot

E zamisli tog "junaka" sto ne smije stat za svojim djelima i rec "ja sam okacio trobojku", takvo je svo to njihovo junastvo. Nije taj ni vrijedan pomena, bitno je da je zastava tu i da ce tu i bit.

Bravo

Raduje me kad vidim da od 30.08.nijedan Crnogorac ne spava. Sprijeciti sve pokusaje narusavanja CG identiteta i ponizavanja crnogorske nacije nepostovanjem simbola i isticanjem nezvanicnih bivsih zastava s aluzijom na okupaciju.

Nespavac

@Bravo Kako da spavamo kada su najveci neprijatelji Crnogoraca -na nogama.Sve cesce se sjecamo sudbine porodice Zvicer,koja je simbol "bratske" hajke i bescasca ...Nije dovoljno da budemo budni nego izuzetno aktivni da "trijebimo gubu iz torine"

Todor

Vjerovatno je to nistavilo sa prezimenom na Š. iz Zete. Mada, 3/4 zaposlenih u tij firmi su posrbice Gedže i rado bi zapalili ne samo zastavu nego sve crnogorsko. Izdajnici i tačka.

Vesna kiss

Opet,po ko zna koji put nepostovanje pravnih propisa i neprocesuiranje istih. AnteniM sve pohvale na istrajnosti i upornosti da se crnogrska zastava vrati na svoje mjesto.Otpravniku vozova,voz je pod nosom. Odmah neka spakuje kofere i otputuje za Srbiju.Tamo ce gledati srpske zastave do mile volje

Rodoljub

@Vesna kiss , tako je Vesna, takave postupke treba sankcionirati ekspresno! No, država ne radi to što treba da radi!? Taj treba izgubiti posao odmah, pa bi se i drugi zamislili da li bi nešto slično uradili.

Valter

SPC najveca gradjevinska firma, samo u BD milioni kvadrata poslovnih prostora i luksuznih apartmana. A zasto ovo niko ne kaze. Demantujte ako mozete. Širite ovu istinu. Nema vise cutanja

Baranka

Stidi se Jekniću,Ovo ti Bar zaboravit neće.Političke stranke se mjenjaju a sramota i glibavi obraz ne prolaze.

Djelimican uspjeh

Ali su cetnici ostali u zgradi

Sramno Berane

O čemu se ođe radi? U Beranama na objektu vatrogasaca nema državne zastave već duže vremena, a srećom ni srpske..... Ko je ođe nadležan, sramnoooo!!!!!!