9 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Dobrobit djece, naš imperativ!

Autor: Antena M

  • viber

@@@@

Ja sam ateista i stvarno sam zbunjen ali meni nije jasno jesu li ovo Hriscanska djeca ili klanjaju Muhamedu?Ako su Hriscani treba valjda da se krste a ne da klece.Izvinjavam se ako sam iz neznanja pogrijesio

jovo J.

U pravu ste gospodine ,-godpođo. Klečati bilo pred kime, znači, priznati njegovu totalnu dominaciju-biti njegov rob, duhovni i svjetovni. Nije slučajno. Crnogorci nijesu nikad klečali ni pred kime. Zato ih treba salomit u kičmi-da budu crvi.

E viva

Dobrobit đece, zaista mora biti imperativ u građanskom društvu. Svi moramo reagovati. Đeca i mladi su najośetljivija društvena grupa. Učiteljici bi morala da se uruči radna knižica, uz obaveznu krivičnu prijavu od strane roditelja za zloupotrebu đece. Njen dosije morao bi da sadrži ove podatke.

Montenegro

Prljavi pod đeca ližu, popadali kao snoplje ispod čizme.. Udruzenje roditelja, Nvo, sindikati, politicke vodje, ljekari, pedagozi, psiholozi, ombdusmani i bratija razna, ne progovaraju.

E viva

@Montenegro nemaju kad ova udruzenja roditelja. To je ta selektivna odgovornost i selektivna istina. Pitam se sto je njihova misija, osim da brane interese djece. NI jedan jedini post, reakcija. Cekaju novu strukturu u vlasti. Ne valja se zamjerati. A i ,oslobodili' su se...

Ksenija Nikšić

Za ovo su krivi samo popovi svetosavske sekte kao i onaj svetac od kovida,oni su ovo naučili neznavene roditelje,oni svoju đecu....za ateiste,ovo šta radi SPC nema nikakve veze sa hrišćanstvom,Bogom,Gospodom Isusom Hristom,nikakve !

E viva

@Ksenija Nikšić lideri u SPC, klerofasisticka ideologija, roditelji, socijalne sluzbe, nastavnici, policija, tuzilastvo, gradjani - svi smo jako odgovorni. Jedino SPC predstavnici mogu da promjene, ali oni vode rat sa civilizacijskim vrijednostima u CG. Mi mozemo da ne cutimo i da se borimo.