10 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Genocid, najskuplja srpska riječ

Izvor: autonomija.info

Autor: Antena M

  • viber

Sol143

Predivan i bolan tekst. Nije Bošnjacima potrebno da Srbi "priznaju" genocid u Srebrenici. Oni nikada neće zaboraviti srpske zločine. Priznanje treba Srbima ako ne žele da im usud masovnih stratišta u Bosni nad kojima oni misle graditi budućnost ne bude vječno prokletstvo. A ono to već sada jeste.

Ognjen Srebrenuca

Pozivam gospodina novinara da dodje u Bratunac i Srebrenicu pa se stvarno upozna sa dodgadjajima koji su se desili.Srbin iz Bratunac

europeac

@Ognjen Srebrenuca Ne kontam, šta ti hoćeš da kažeš, "kao nije bio genocid u Srebrenici". Mene je sramota o tome s tobom raspravljati. Ti ne zaslužuješ da ti se čovjek obrati. "Srpski svet" ne priznaje genocid, ali zato "seo svet" prizna,

Ctrl

Genocidi poput Srebrenice i slicni,bi trebalo da budu takodje najskuplje rijeci i srpskog i bilo kog naroda koji to ima iza sebe.I to bi Matija i sl trebali znati.Da opominju,da prekidaju tendencije ka tome.Negiranjem ili opravdavanjem takvih zlocina se stvara podloga za druge zlocine.

nebesku projekciju napraviti

Imam prijedlog: pošto su Srbi nebeski narod treba napraviti nebesku projekciju iznad svakoga grada pa pošto je samo nebo iznad njig neka gledaju i nešto će viđeti. Nadrealno kod Srba pali!