11 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Tri primjera relaksirane nezabrinutosti šegrta našeg Hlapića

Autor: Antena M

  • viber

Jelena

Čim su prisutni ženski hormoni, u većoj dozi, muževan pocrveni, postidje se ispred , ženske.

serdar

Čeka nas period neizvjesnosti. Abazović je već pokazao nedoslednost, a da još nije sio na neku stolicu. Nedorastao je on zadatku koji je zacrtao pa da ima i 40 poslanika a ne 4.

Đoko Orlandić

Ovome je mjesto u rijalitima Željka Mitrovića, a ne na državnim funkcijama u CG.

Lily

Uh, baš dobar izraz DRAMATIČNO! Sve vrijeme vidim jednog malog pozera kojeg apsolutno ne zanimaju nacionalni i državni interesi, niti ima pojma šta su. Vidjeh malu ekscesnu stranku, vjerujući do izbora u njhovu nebitnost.Greška! Uz pomoć šake glasača dramatična neznalica nas može odvesti u nepovrat.

Izgubljen slučaj

Nije on bitan,samo slusa sto mu narede.Zalosno je da jedna mlađa osoba sebe doživljava kao krpu! Nije "slava" za svakoga! On se vidi kao neka pink zvjezdica,koja je prosla audiciju u spc buckurisu i nada se prolazu dalje,samo jos se ne snalazi u odabiru pjesama.Nastupi su mu losi i falsira zestoko!

Tajfun

Da nas sa koalicionim Klerofasistima ne vraca 30godina u nazad,ovaj lik bi bio nebitan za komentar,ovako na zalost moramo strepjeti okupiti sve Crnogorske snage i boriti se za gradjenje Crnogorskog identiteta i cuvanje jedine nam" DOMOVINE"!!

jovo J.

U zagušljivoj atmosferi burnih zbivanja kad bezlična lica naše nestvarne sadašnjosti žele da izgrade svoj neizgrađeni lik uzor je, jedinstveno: ŠĆEPAN MALI. Mali, maleni Šćepan koji nije ništa kriv ; crnogorce, ako ih ima-treba pitati pitanja.

Sapienzia maestra vitae est

@Vjera Ignorantia for ever

Homo sapiens

Pogledajte cijeli intervju. Novinarka ga je pitala:,, Da li izgledam kao da mi je neprijatno?”, a on je odgovorio:,, Izgledate jako lijepo”. Potpuno je izvučeno iz konteksta. Momak se jako pristojno ponašao.

Homo Erectus

@Homo sapiens Samo je komentarisano “Izgledate vrlo lijepo”. Nije izvučeno iz konteksta, jer to nije odgovor na ono što ga je novinarka pitala. A on joj je prije njenog komentara takodje nešto rekao. (A ako se tebi svidja njegov komentar, to je onda tvoje shvatanje ponašanja u javnoj komunikaciji.)

KRCUN

@Homo sapiens E kako ste u pravu! Ona pita: DA LI VAM IZGLEDAM LIJEPO? a on kaže, logično: IZGLEDATE JAKO NEUZNEMIRENO! Kako ste to dobro primijetili Sapiensu! Pa Vi ste tako nepristrasni! A izgledate jako lijepo, na nevidjeno!