19 °

max 24 ° / min 15 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

16° / 10°

Nedjelja

05.05.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Abazović: Kao ministar odbrane bih odmah povukao odluku da Sinjajevina bude vojni poligon

Autor: Milena Aprcović

  • viber

Tajfun

Sta ti znas o dbrani,ti bi jedino mogao Ministru odbrane da cistis cipeleNe moze Vojska Crne Gore da izvodi vjezbe na Sinjejevini,a planina pusta(od katuna gdje neko zivi pa do prvog naradnog 20-30kilometara).OVO NEMA NIIDJE!!

sjediDolje

A što će ti da si ministar odbrane kad ne bi imao kontrolu nad vojskom i sistemom, kad te taj isti sistem vidi kao antidržavnog antinato elementa?Idi uči još o politici, i nemoj o ananalizama, nisi ti niti analotički niti računski pismeni potkovan. Idi uči mali.

Ctrl

Mislim da iza ovih dogadjanja sada u vezi Sinjajevine (ne damo Sinjajevinu itd) stoji ona ista matrica kao sto je stojala i iza onih nedavnih protesta ne damo svetinje,a koja je usmjerena protiv CG i svega sto je cini zasebnom i suverenom.Mozda grijesim,ali ja imam takav utisak u vezi ovoga.

ti bi u grad

Ovaj stručnjak hoće poligon za artiljeriju u grad. Svi su eksperti takvi. Sprdnja od ovih, oni ne umiju mjes. zajednicom rukovodit. Uvaženi generalu Grahovac, nekad su vojnci rastavili i sastavili pušku za 20-tak sekundi. Ovaj ekspert Abazović ne bi ni za pola sata- to je za njih vojska.

generale Grahovac

Druže generale , ovaj budući ministar vojni bi art. poligon u grad. Očito bi igrao sa igračkama, dosta tragično i u šali da kaže takvu glupost. Kako ste rekli:- Teško zemlji đe sa najviše vjeruje crkvi i vojsci. Pametno i smjelo. Poštovanje !!!

Ljiljana

"Abazovic Dritan nikom nije bitan." Umisljen. Precijenjen. Besmislen.

E u kam udarilo!

Tako se veli kad oces da ti nesto loše ne prione! Ti da nijesi prişo blizu vojske CG, e ti ne znaš ni hemijskom rukovat! Potpisao si nečasni sporazum sa krvolocima Crne Gore, daješ im legitimitet i još glumataš političara i aktivistu! Ajde jadan, probudi se iz te srpske kome,opasna ti je igra!e viva

nenad_mne

Da vojska "trenira negdje u regionu"??? Ovaj bi bio gori ministar vojni, no što je Vulin! Bolje mu je da ćuti, "drugi najveći netaknuti pašnjak", pa koliko se to stoke izdizalo i koji su to veliki proizvođači???

Krsto

Dritan je coveculljak sitan koji vise nikom nije bita on je nama reko juce vojsku sa planine da povuce oj Dritane ne budi kabadahija dole mozes povuc samo Amfilohija

Hunter6

Ovaj neobrijani "albanski cetnik" i velje srbski sluga nije kvalifikovan da cuva stado ovaca a ne da bude ministar odbrane! Pih!

Andjela

Predlog,Ulcinj Velika plaza pogodna za vojni poligon!!

LOVCEN

CUTI VISE SLUGO CETNICKA ZAR SE NE STIDIS SVOG NARODA ALBANSKOG CASNI LJUDI TI SI IZROD