13 °

max 13 ° / min 11 °

Petak

03.05.

13° / 11°

Subota

04.05.

17° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 12°

Srijeda

08.05.

20° / 13°

Četvrtak

09.05.

16° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Ministarstvo odbrane: Odgođena vojna vježba na Sinjajevini

Autor: Marija Mitrović

  • viber

dejan

To ti je vojska "nasa". Izgubila je bitku od par pijanih cobana, i neartikulisanog politicara. Ne zasluzujemo mi da postojimo! Na popisu cu da se izjasnim kao NIKO!

Andjela

Velika plaza Ulcinj odlican vojni poligon, Dritane!

Ksena

Ma je li ovo moguće! Po meni je ovo veleizdaja Crne Gore! Srećna nam "SLOBODA" Crnogorci!

Podrumar

eee Crne Vojske i još crnjeg Ministarstva tri babe i 10 đilkoša nas razoružaše

BMX

Kad bi vojska Srbije i Vulin došli na Sinjajevinu da vrše gadjanje i izvode vježbe, ne bi ta seljadija ni riječ progovorila već bi ih dočekali sa soli i pogacom

mijo popovic

Nastavlja se sveopšta degradacija crnogorske države i društva. S jedne strane renegati, koji pod uticajem Beograda brutalno unižavaju elementarno nacionalno dostojanstvo Crne Gore a s druge strane nastavlja se neviđeni kukavičluk odlazeće vlasti, koja je ćutke podnosila nezapamceni propagandni rat prema Podgorici

jovo J

I ja sam ogorčen. Ali treba razumjeti trenutak. Ko je gledao emisiju na tv "Vijesti' i razgovor dva mlada oficira sa onim ostrašcenim prostacima, mogao je da zaključi, da treba da smo srećni sa vojskom kakvu imamo.

miki

Sve vojske svijeta imaju sistem subordinacije i komandovanja nadam se kao bivsi vojnik JNA i crnogorac do zadnje kapi krvi da Vas nece u izvrsavanju zadataka sprijeciti skupina: placenika izdajnika i neke NVO koje rade sve da C.G. nestane kao 1918.godine Imate VRHOVNIG KOMANDANTA I NJEGOVE ZAPOVIJESTI SU ZAKON ZA VAS a mi gradjani smo listom lise izdajnika uz vas. ZIVJELA NASA GRADJANSKA LIJEPA C.G. Izabrali ste poligon nedajte da Vas ometu izdajnici u izvrsavanju zadataka.