13 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Vučić bira novog mitropolita crnogorsko-primorskog – šestog po redu

Autor: Antena M

  • viber

Vlado

Bravo...Da je što bolje ovome stadu pričat činjenicama

Velibor

Muka mi je od svega ovog prepucavanja, najpošteniji izlaz iz ovog jaza Crnogorkso/ Srpskog Pravoslavnog bitisanja je da se među Pravoslavcima Crnogorsko/ Srpskim organizuje jedan POŠTENI Referedndum pa ko pobedi, neka mu je po božjoj volji. Svako ko je iskren junak izaći će na ovu CRTU !

Bajce

Ako nijesi informisan tvoj predlog je davno prihvacen. I referendum je odrzan 21. maja 2006 . I sa referendumima je zavrseno osim ako Srbi i posrbice sami uzmu 2/3 Skupstine. Priznaces da to nije bas tako jednostavno. A da nesto pokusate silom ili prevarom , ne bih vam preporučio .

Danilo

@Bajce Pratimo budno dogadjaje na terenu.. nista nas ne_moze iznenaditi.. pa i na 2/3 vecinu u Skupstini.. imamo plan B"

SerdarŠćepan

Vlado kao i uvijek, neoborive činjenice ali mi živimo u svijetu kojemu sve to nije važno, već su važne lažne istorije, mitovi, legende, a vrijeme ide i prolazi! I sad mi se više ne pitamo, đe je naša crkva, kud nestade naša vjera, hoće li ikad svanuti Crnoj Gori i Crnogorcima...

Danilo

@SerdarŠćepan ..Podpuno se slazem sa tobom.. Treba pod hitno preduzeti konkretne mjere zastita Drzave od okupatorske spc-ve.. kao i od srbsko-cetnicke agresorske kamarile.

Ctrl

Shodno tome Vucic ce izabrati novog mitropolita lojalnog njemu a ne CG.Za neke koji posmatraju sa strane,ovakve stvari mogu odati utisak da je CG nazalost kao pogresna drzava ili s druge strane jako nemocna i ugrozena i s mnogim nerijesenim pitanjima sto doista i jeste.

Hunter6

Vucic je iskusan diktator da ne bi iskoristio ovu izvanrednu priliku da eliminise bilo kakvu mogucnost za stvaranje jos jednog "Amfilohija" koji je ne samo Irineju nego i njemu bio kost u grlu. Covjek ne tolerise opoziciju u Srbiji pa zasto bi tolerisao u MPC kada on bude priznao Kosovo. 0 sanse!