21 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 15°

Četvrtak

02.05.

16° / 14°

Petak

03.05.

17° / 10°

Subota

04.05.

21° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

Amfilohijeva grobnica

Autor: Antena M

  • viber

kmilok

Kraj bilo kakve autonomije MCP, sad je sve pod šapom BG i ovo je još jedan proces ubrzanja obnavljanja CPC i spajanje sa postojećom CPC.

Drax

@europeac Vazi DPSovac, sta bi ti mogao drugo da odgovoris

dusan

drax zao mi je ali malo je odje do nimalo dpsovaca.Odje su mahom crnogorci koji vole cg i zele je skroz nezavisnu kakva je bila skupa sa crkvom nezavisnom i postovanom.Na tom putu smetaju oni koji su progutali udicu iz beograda bacenu jos za vrijeme Njegosa.On je prvi zagrizao, na zalost iako ga mogu razumjet .

Ctrl

@Drax 9.Postavio bi se onaj koji se treba postaviti u tom slucaju.Duboko sam uvjeren da istinski vjerujuci ljudi ne mrze nikoga,pogotovo ne sopstvenu zemlju ili drzavu,u suprotnom nisu istinski.I u tom slucaju nasao bi se onaj koji bi bio zreo i spreman za to zvanje i duznost,Dfovac.

Baba

Možda je ova ptica, loše ugraviran orao u uzletu-iz spuštenih u podignuta orlovska krila? Možda odraz želje da se bude što ne može zajedno-i jare i pare. DA JE VJEČNA CRNA GORA!

jovo J.

Indikativan natpis na grobu. Bez krsta sa ocilima. Bez inena "Srpskog"i koječega još, reklo bi se masonski da nije Crnogorskog. Amfilohije je dobro znao zlu sudbinu Crnogorske crkve i države ali je bio prejako vezan i star da bi se kačio sa moćnijim od sebe.

Ptica!?

Ova ptica nesto okrenute glave ka istoku đe li... neka kombinacija perja pauna i orla u pokusaju..ornamentika netipicna....krstic na kupoli hrama ispod natpisa... Ko ce mu/im ga znat....vazno niđe ne pise srpski.... No ne treba se ovim smarat.

europeac

@Ptica!? Ni ne treba se zamarati. Otiša je. Nek mu je laka crnogorska zemlja. NEKA NAM JE VJEČNA CRNA GORA, a ONA NIKAD NEČE UMIREJET

Frites

Inteligentnan, vizionar, ostar na jeziku, drcan. Bio je veci Crnogorac, no sto smo mi ikad i mislili. Prilagodjavao se dnevno-politickim okolnostima. Ne zaboravimo samo njegovu ulogu u obnovi nezavisnosti Crne Gore i obnovi pravoslavlja. A, ovaj natpis na ploci mozda i jeste vizionarski.

Crnogorka

@Frites U svakom slucaju cistiji je vazduh. Neka mu je laka crnogorska zemlja, vjerujem da je svo zlo sa sobom ponio. Da je vjecna!

Roksana

@Frites , ne fantazirajte! To sto govorite jeres je! Razmislite i pogledajte sto je taj covjek za zivota radio, stò je priznavao a sto ne. Ako ste ozbiljni uocicete spstvenu zabludu. Sto god da Vam je na pameti atim komentarom, ne korespondira s istinom! On je iskoristio prosrpske nacionaliste...