16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Razvijena trobojka ispred hrvatske ambasade u Podgorici!

Autor: Antena M

  • viber

mr

Očito nezadovoljni razvojem situacije, ponovo su u akciji. Neko opet "vuče konce". Mislim da ovo ne može izaći na dobro!

@@@@

TOLIKO O DOBROSUSJEDSKOM ODNOSIMA I OVO JE SLIKA NOVE CRKVENE VLASTI.PRVO SU MALTRETIRALI MUSLIMANE I NAS CRNOGORCE SAD HRVATE JOS MALO CE ALBANCE I LOSE SRBE A TEK ONDA CE IZMEDJU SEBE DA SE POKOLJU KAO BIJESNI PSI.SRBIJA UBIJA!!!

Danka

@@@@@ Ovo namjerno radi neko ko zelu da deskrwdituje novu vlast. Svjesno i namjwrno.

Vmnk

@Danka Ovi " pobjednici " sa 1 ili 2 ,uz Đeljošaja što im se uporno nudi , nesigurni u sebe, međusobno posvađani , više nego sa DPS, stalno optužuju da im neko podmeće.Oni su inače kosmopolite, nacionalisti jok!

Montenegro CRNA GORA

Koju vlast? Četničko crkvenu, okupatorsku srpsku crkvu..šedi jadna nijesmo omatufili..i da ne zaboravim DA JE VJEČNA CRNA GORA.

podgoricanin

Dtitango da li je ovo tebi oslobođena Crna Gora? izgleda da se i URI dopafa kapela na Lovćen i Srpska zrobojka u CG.

GRAĐANSKI

Sve je ovo na svoj način zaostavština - Rista Mefista ili Antihrista. I na svoj način - Mila Đukanovića.

ja

đe je bio policajac koji čuva ambasadu?

igor

STA İM SAD ZNACİ OVO?DOKLE VİSE SRBOVANJA?ZİVİTE LJUDİ STO VAM TREBA SVE OVO,CİJELİ SVİJET VAM SMETA.GADİ Mİ SE VİSE NA VASE SRBOVANJE İ KO CE DA DOKAZE KO JE VECİ SRBİN Pİİ

jovo J.

@. igor. Igore. Ove momke treba žaliti, jer oni ne znaju, a neznanje nije samo njihova sramota. Treba da se stide svi vlastodržci od 18 naovamo. Trbalo je u CG reći istinu. U lice istinu i kako je uništavana nacionalna CG. makar se ljutili oni u Beogradu. Kukavice !!!!!!!!!!!

Jelena

Ovo je nacionalizam, srbsko ludilo, dje je URA , Rakčeviću, lagao si ,da ti je Crna Gora Domovina, prodajete je srbima. Krenuli su djonom, djonom će se vraćati.

Tajfun

Promijenila se geopoliticka situacija,sa pobjedom Bajdena u SAD koji dobro poznaje Balkanske prilike,jer jje rekao da je posle ratova u SFRJ sa Srbijom trebalo postupiti kao sa Njemackom posle 1945god.STOP VELIKOSPSKOM KLEROFASIZMU!

Ludnica

Prvo ljube popa koji ima koronu, prošle godine zamal ne zapališe sjever jer im se pričalo da batale pit vino u crkvh iz jedne kašike. Jok neće im ništa bit to je Hristova krv. Rezultat je bio da su dobili koronu. Sad ko zadnje smuse kad svi spavaju šire zastavu. Aman imali psihijatrija u ovoj državi

MNE BD

Brzo će te vi biti mirni butite sigurni.

Rob Roy

Što ovo ne urade na Američku Ambasadu pošto njih toliko mrze!?