16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Pričešćivanje kašičicom vlasti

Izvor: Novi magazin

Autor: Antena M

  • viber

Lovćen Durmitor Orjen Rumija

Bravo Darko! Sve lijepo i tačno posloženo. Samo nastavi tako da edukuješ javnost. Ne persiram ti, jer si mi kao prijatelj, iako se ne znamo!

Zeljko

U svemu se slazem sa vama g ,Sukovicu ali ono sto je nejasno je ponasanje DPS. Inferiorno totalno nezainteresovano. Bez borbe. Zasto se prave ustupci novoj vladi, zasto se glasa za promjenu poslovnika. Zasto im se nude ministarstva da ih upute u rad. Ovo su eksperti toboz , trebalo bi da znaju .

HNovi

@Zeljko mislim da DPS cuti jer ne zeli da bude optuzen da vrsi opstrukciju formiranja nove vlasti. Predstavljaju se svijetu kao perjanice demokratije. Sve je na pojavnosti, forme se moraju ispostovati. Rade oni ispod radara

Bajče

Pa naravno da rade .I logicno je da rade . pa bave li se oni politikom ili meditiranjem. Do sad su odigrali bez greske . Samo treba pustiti Rukoljuba da vlada i Vučićev DF da tjera ljude sa posla i postavlja svoje " genijalce ". I vec su pola posla za DPS odradili .

Montenegrin

A zasto im je kongres posle preuzimanja vlasti Bajdena?! Pametan je Milas!!

baba

Pisi Darko zaboga,dako se ovome narofu otvore oci.Mi koji mislimo kao ti ktepasmo od muke.

Mara

Mandatara crnogorskog za patrijarha srpskog. Da im usadi vjeru.

Čelinac

Sve čestitke gospodinu Šukoviću...mada mora da boli ovakav crnogorski sunovrat, tekstovi poput ovoga valjda djeluju otrježnjavajuće i na ove koji ne glasaju, ali itekako utiču na sudbinu Crne Gore i našu...

JF

Vi ste moja inspiracija,imam ogromno postovanje prema vama. Sve ovo sto vi iznosite sam takodje i ja komenarisao (amaterski) u mojim razmisljnima,i davanja kommentara na razlicite situacije.

Patriota

Odličan tekst...Ako se izabere Vlada, to će biti ne ekspertska, već ,,padobranska" Vlada, jer experti nisu vidjeli vrata zgrade Vlade, baš kao padobranci kad desantuju teritoriju koju nikad nisu svojim očima vidjeli, osim na televiziji ili u filmu.

Đoko Orlandić

Mandatar je tražio 200 dana "ćutanja" o radu vlade. U tzv Vladi ima više, skoro svi, av... no "apostola". Što oni mogu uraditi? To će biti najveća propast CG u njenoj istoriji. Sve što je urađeno i izgrađeno od 2006. biće do temelja devastirano. Poslije toga, neće biti bitno ko će voditi CG.

HNovi

Najveci pobjednik DPS. Pokazali su da su izgradili demokratski drustvo gdje su politike visoko kompetitivne. Skinuli su hipoteku nesmjenjivih. Pokazali da nije problem u njima nego u nekompetentnosti oponenata. Ovo je bio jedini nacin da se otkoce poglavlja 23./24.i da ne budu svrgnuti na ulici.

gost

@HNovi Problem je i u DPS-u! Plasim se da ce DPS iskoristit ovu priliku da se vrate na vlast a da se ne reformisu, oslobode kriminala, ujedine u procg gradjanski blok. A onda ce tek bit nezadovoljnih, pocev od mene koji nece izlazit na izbore, pa ce opet cetnici ojacat. Milo to ne smije da uradi...

Montenegrina

Crna Gora je ,nažalost, upala u Crnu rupu crnih mantija,koja je u svom kovitlacu izbacila sve crkvenjake da prave novu vladu.Koliko su sposobni to vidimo svakodnevno ali zar ćemo predati sve sto je izgrađeno tolike godine kao neku prciju neznavenim i opasnim,čak neuracunjljivim zastupnicima tudje dr

Mizerija

@Montenegrina Upala jer u prosjeku ima zatucan, primitivan narod koji je skocio u provincijalni dinarski fasizam, velikosrpsvo, paganstvo srpske crkve .