17 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

19° / 13°

Srijeda

08.05.

18° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Cetinjanin uputio otvoreno pismo ambasadorima u Crnoj Gori

Autor: Antena M

  • viber

Šako

Sve je na nama!! Ako sami sebi ne pomognemo neće nas biti. EU i svijet zabolje p...... za nas.

Todor Komita

Namjera Danila je patriotski. Sadrzaj poste ce u dvije recenice adresatu bit saospsten. U odbrani nase lijepe djedovine od cetnika&co i trebaju Cetinjani prvi dignut barjak i sve nas podsjetiti na crnogorsko korijenje.

Neko1966

Bravo! Argumentovano i svrsishodno pismo.Trebali bi ih svi svakodnevno zatrpavati pismima, da im konacno dodje iz dup.ta u glavu

Darko

A popis iz doba kralja nikole 1909 Sve sami i cisti srbi 95 posto I 5 posto srba muhamedanske vjeroispovijesti Pusti ove komunisticke fals popise od 1948 pa naovamo

Jovan NK

@Darko To 95% je procenat pravoslavnog življa samo što je SPC -u odgovaralo da ga stavlja u njihovu vreću.

Ne mlati rukoljube!

@Darko Danilo svaka ti čast!

Svašta

@Darko, taj "popis" je srpski prepis popisa koga su radili seoski polupismeni kapetani. Sam popis ne postoji. To jedno, a drugo, nije u pitanju narod no hrišćanska vjera, Crnogorska pravoslavna crkva je tada bila "državna vjera Crnogoraca". O kakvim ti to "srbima" pričaš?

Montenegrina

Nadam se da će gospoda ambasadori pročitati makar ovo pismo.Ovo pismo piše crnogorski narod.Najmanje što se od njih traži je da budu upoznati sa situacijom objektivno u zemlji domaćinu.Nisu više ni ambasadori što su nekad bili!Površni i neobavijesteni.

Milan

Odličan tekst...ali žali Bože kad u EU sjede ljudi koji nemaju veze smozgom..koji su nedorasli za piljaru..

CG

Neće se licemjerna Evropa zacrvenjeti sad zbog svojih činjenja (i nečinjenja), kao što se nije crvenjela ni 1918. godine.

Crnogorac

Bravo!!!Zasto evropa i njeni ambasodori cute na mijesanje srbije u izborni proces u Crnu Goru,Vucic se hvali koliko je novca poslao(bez onog sto nije javno rekao),popovi su isli po kucama i placali glasove,naravno uz kletve koga da glasaju. Izborice se Crna Gora i ovaj put,ali i zapamtit!

TakoJe

@Crnogorac i ovo se sve zna, sto velis Vucic se time hvali javno. Koliko je onaj zutokljunac oz Banja Luke sipao para ovdje isto to on zna. I za popove se zna, snimaka ima. Pa kad mi kazu “prvi slobodni izbori” hahahahaha ooo

desnica u Evropi

Nažalost u Evropi i Srbiji je ekstremna desnica.