15 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

19° / 13°

Srijeda

08.05.

18° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Krivokapić: Žalim zbog protjerivanja ambasadora

Autor: Antena M

  • viber

Komšija

A što nijesi progovorio rukoljube kad je Risto umro a Božović i Mijo Perunović ušli u bolnicu da ga prebuku zadnji put ? Je li ti i to u duhu dobrosusjedskih... Bolje da se nijesi ni oglašavao

Snjeg

Ovaj covjek nesto izjavi i odmah u sljedecoj recenici samog sebe demantuje.Sam kaze nemjesanja u unutrasnje stvari drugih drzava .Kako onda mozes osuditi postupak MVP kad se Bozovic mjesao u unutrasnje stvari CG.

58SINDON

RUKOLJUB NE TREBA DA ZALI, DA JE VELIKOSRPSKI CETNIK KAO BOZOVIC CETNIK

MNE BE

Da su ovako postupali od početka bilo bi mira i reda . Ali će i to brzo doći ! Da je VJEČNA CRNA GORA !

Crnogorac

Tebi je zao jer vec vise od godinu nisi rijec izrekao da bozovic nije aminovao? ! Nije postojala fotografija ili snimak u medijima gdje je opozicija i popovi a da nema bozovica. Njega je trebalo procerat jos kad je onu babu cetnika u ambasadu zastitio,danas bi nam druge ptice pjevale!

maestro

Krivokapiću, džaba ti sva priča. Treba da znaš da će na svaki vaš prijedlog vezan za opozivanje i postavljanje novih ambasadora MILO morat dat zeleno svijetlo, tako da džaba krečite ! DA JE VJEČNA !!!

Libero7

Ti da si pravi presednik vlade ove drzave trebao bi da to pozdravis a kako kad ti mislis isto i on ako ne i jos gore mandataru kavaja

Rodoljub

Rukoljube, ne palamidi! Ako ti odobravas neistine i falsifikate istorijskih činjenica, onda, svakome je sve jasno. Putuj igumane - vrlo brzo.

nenad_mne

Ovaj njegov komentar shvatam kao ulizivanje Srbiji - ipak si budući premijer, poradi malo da bi postigao minimum dostojanstva!

Da je vječna

Četnici i jedan i drugi, stari drugovi sa četničkih "tuluma". Obožavaoci lika i djea teroriste Kavaje kao i ratnih zločinaca Karadžića i Mladića. Kad svaka primitivna nepismena budala ima jednako pravo glasa kao civilizovan i građanski orjentisan čovjek onda Krivi može da postane mandatar. Užas!

Vanja

Ako Krivokapic zali, onda je protjerivanje ambasadora bio pun pogodak. Sve kontra njegovom stavu je dobro za CG.