17 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

19° / 13°

Srijeda

08.05.

18° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Hoare: Beograd nikad nije promijenio velikosrpsku politiku, EU tretira Balkan kolonijalno

Autor: Biljana Jovićević

  • viber

drago 1

kod nas u crnoj gori najveci problem je nas mentalitet, da smo mi drugaciji uzalud bi bilo, bilo sto pokusat sa strane. ovako?

Hunter6

Nemam primjedbe na clanak,tacno u centar, bez spina i sarenih lazi o "evropskim vrednostima". Od pocetka zovem EU komesare "kolonijalnim upravnicima" zemalja zapadnog Balkana. Aivo i Oliver su najgori od svih do sada.

Deny Mirage

Dragi Crnogorci imate najlepše more, nizije i planine. Vaši neprijatelji su u Srbiji i Rusiji. Ako budete dovoljno pametni, obrazovani ni vaš unutrašnji neprijatelj neće imati priliku. Verujem da će se pojaviti i vaši novi prijatelji u novoj USA političkoj postavi. Niste sami ni u Beogradu.

Dejo

Lako su Francuzi, Nijemci, Britanci i ostali kolonijalisti, genocidasi i potomci najgorih ubica i istrebljivaca, zaboravili svoju sopstvenu istoriju, koja nije toliko daleka i sad su dosli da sole balkancima pamet o demokratiji i toleranciji. Bogate se na tudjoj muci do dana danasnjeg!

Razlika

@Dejo Mnogi narodi su kroz istoriju ubijanjima i ratom osvajali. Medjutim nas interesuje Srbija kojoj to basta od kad se oslobodila od Turaka do prije 25 godina. Danas se sluzi brutalnom i prljavom propagandom u CG. To je razlika , 21-vi vijek i interesi ove drzave.

jovo J.

Treba otvoreno kazati. Trebala je i prethodna, i sve prethodne vlasti kazati: Da Crna Gora i Crnogorci nemaju višega krvnika od Srpskog - velikosrpskog kleronscističkog, ludila. Čime smo to zaslužili? Možda našom prećeranom ljubavi prema nekome ko to ničim ne zaslužuje.

LOVCEN

PRVO OVE DOMACE IZDAJNIKE OTPRATIT KOD BRATA SIA VUCICA I TAKO PA CE OVI MANJE LAJAT