16 °

max 23 ° / min 15 °

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

22° / 12°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Srijeda

15.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Ibrahimović: Bratić da se izvini, hoćemo li učiti da su četnici dobri momci?

Autor: Antena M

  • viber

Monica Bellucci

Jes, nebi me ni to čudilo :"Dobri su momci, samo što su voljeli ponekad da prikolju ponekoga (ako je moguće da nije svrbin).

Rob Roy

SAMO TAKO - SNAŽNO I ODVAŽNO! NE MOJTE IM DAT DA DIŠU! U SKUPŠTINI I VAN NJE!

Deni

Bravo za BS. Treba stalno pritiskati ove vjerske fanatike da se ne opuste.

back 2 back

pravo u centar! ovo je Crna Gora i mora se postovati!

Naroz

Kako će se od Bratićke ograditi i inzviniti čovjek koji je svih ovih godina redovno posjećivao četničke skupove, od kojih je jedan, (onaj sa Kavajom, za sada) dospuo u javnost, i za koga je očigledno da baštini tu ideologiju? Shvatimo ovaj apel BS kao retoričko pitanje.

Nasi Bosnjaci za ponos

Hvala do neba nasim casnim Bosnjacima. Od srca, Crnogorac hriscanin.

Miso

Mislim da mandatar nece ici u Srebrenici jer bi proso ko Vucic drugo mozete li zamislite Braticka n'a Sarajevskom filmskom festival ili n'a otvaraju izlozbe u Dubrovnik u?

maki

Budi siguran da je Braticka bezbroj puta bila u Dubrovniku, jer je 30km od Trebinja, i to je prozor u svijet Trebinjcima, sve svjetske face su u Dubrovniku ljeti, najljepsi grad ex yu, i vole oni poci dolje, i postuju sve zakone, prija im i dozive mentalnu terapiju.... tako da braticka redovno ide u Dubrovnik, na refresh of the brain

Jelena

Svaka čast, svima koji se odupiru cetnickim nudjenju, ove nove vlade, Niste vi Bošnjaci , Muslimani i ostali manjina vi ste gradjani Crne Gore ,koji uvijek osvjetlite , obraz Crnogorski i čuvate Čast njenu.Zato vam hvala ! Niste manjina nego većina sa nama CRNOGORCIMA.

Samir Racic

@Jelena U Islamu ne postoji ni nacionalizam niti fasizam. Vjera Islam nama muslimanima nareduje da svoje cuvamo i druge pozivamo u Islam na najljepsi nacin. Zabranjeno nam je rusenje Crkvi i ubijanje neduznih..

Dževad Alagic

@Jelena respekt gos jelena i jasam istog misljenja i poštujem sve ljude ma tko bili ako su ljudi netreba gledati na vjeru i tko je tko

Montenegrina

Jedino što je ispravno i za spas Crne Gore je da se mandatar izvine gradjanima što je predložio ovakvu fašističkinju da bude bilo šta u vladi.

Pišemiperijatelj iz CG

Znaš kako je Bugarski general reka na Bregalnici. Puštite nas Crnogorci da stučemo te s****, danas ih branite a sutra će po vama. Taman nam tako vrću.