16 °

max 16 ° / min 6 °

Petak

19.04.

16° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Božović kao Biroli

Izvor: Novi magazin

Autor: Antena M

  • viber

@@@@

Nisam siguran da sam u pravu ali CG nisu oslobodili ni KOMITI NI SRBIJANSKA VOJSKA nego se Austrougarska vojska raspala zbog drugih frontova i potpisala kapitulaciju.Njihova vojska je tezila da stigne kuci a komiti su bili odnah tu.Srbijanska vojske je dosla kasnije bez opaljenoga metka"oslobodila"C

Čaj u 11

Božović je samo Vučićev megafon, baš kao i Brnabić, Vulin, Dačić i slični. Dobili smo i zvaničnu potvrdu da je Božovićevo djelovanje u CG u potpunom saglasju sa politikom srpskih vlasti. Stoga, smatram da reakcije treba adresirati na državu Srbiju, a ne na ove poštonoše.

gost

Darko, u uvodnom dijelu bih jos dodao i "perpersko pitanje" kao i konverziju austrougarskih kruna - 2 krune za 1 dinar u Srbiji a 4 krune za 1 dinar u CG!

st_danilo

Svi Crnogorci bi trebali da potpišu otvpreno pismo predsjedniku Srbije A,Vučiću da se Srbija pod sadašnjim režimom i zvaničnom politikom - smatra za neprijatelja CG i Crnogoraca i da nam ne treba nikakvo lažno "prijateljstvo" sa ljudima koji nam rade o glavi. A mesija i apostoli neka im ljube ruke.

NIKAD VIŠE 1918.

Kome do sad nije bilo jasno, neka sad nauči: Ne postoji više od 25 Srba u svijetu koji dobro misle Crnoj Gori, tj. koji ne smatraju da je Crna Gora srpska država. Svi ostali Srbi bi je zgazili i ponovo, kao 1918. g., nasilno prisvojili. Ali, neće da može! Ipak je crnogorski identitet prejak za njih!

šta je izdaja ?????

Tragično je da još uvijek mnogi ne znaju šta je izdaja ? Izdajnik je najveže zlo, sramota . A ovi danas se diče što su izdajnici.

zastiđe

Nekad su izdajnici bili sramota za selo ,bratstvo, pleme. Svi su bježali od njih. Danas se ponose što su izdajnici.

jovo J.

Kao i uvijek izvanredno! Snaga Crne Gore je u manjinama. Nikad ne smijemo poremetit bratski sklad jer nas veže naša zajednička, bezgranična ljubav prema našoj domovini. To je ono što nikada neće shvatiti niti prihvatiti velikosrpski klerofašisti.Njihova budućnost ne postoji, ostala je u mračnoj prošlosti.

Ljiljana

I na ovom mjestu - Jedno licno HVALA za AntenuM, koja je na sebe preuzela i svojevrsnu prosvetiteljsku ulogu u ovim teskim danima za Crnu Goru. Svaka cast!

Osmogrk

Pretpostavljam da Darko čita ove komentare. Dakle, KCG nije kapitulirala u WW I. Takvo nešto nije se dogodilo. O tome svjedoči činjenica da je zastava CG bila istaknua na Dvoru svo vrijeme austriske okupacije. Skinuli su je i opoganili tobožnji oslobodioci 1918.

Vanja

Milosevic ne samo da se ne mijesa u poslove Srbije, on se cak ne mijesa ni u svoj posao ambasadora. Kome drugom da se zahvalimo za nevjerovatnu asimilaciju Crnogoraca u Srbiji? Cime je matica pokazala da zeli sacuvati identitet crnogoraca u Srbiji? Mozda se zbog toga Vucic predomislio i zadrzao ga.