11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Jedan tužan i ružan dan Dritana Abazovića

Autor: Antena M

  • viber

Maša

Slažem se, bilo je tužno i da budem iskrena, na momente smiješno, što je opet impliciralo tu tugu. Nije lijepo žaliti zdravog, mladog čovjeka a opet... Tako je. Još je sam rekao da mladi ljudi treba da teže promjenama dok je svojim ponašanjem i musolinijevskim gestovima pokazivao suprotno.

europeac

Dritko, ko Dritko... U svom elementu MAHNITOSTI

Rajan

"Nezrelost, teatralnost, narcisoidnost i primitivna arogancija" - neodoljivo podsjećao na neke scene iz filma Veliki diktator. Komično, da nije u pitanju sudbina države.

baba

Ovo videno ova dva dana je zalosno.Malo si tekao Zivkovicu.Tu bi psihijatar imao posla i eticar Prof Maric lijepo izanalizirao.Kazu mandataru svasta,to im ne smeta no ce ga glasati.Taj visoki dom postade pazariste,sramota,to prati svijet i cude se.

Feđa Perović

Slažem se gospodine Živkoviću da je juče bilo mučno gledati unižavanje funkcije potpredsjednika naše države. No ja sam bila zaprepašena " uvijenom" najavom uvođenja vanrednog stanja putem šestomjesečnih zakona, ukoliko ne bude bio u mogućnosti da stavi pravosuđe pod kontrolom.

Aristos

Može li neko upozoriti g. Abazovića da je i govor tijela isto tako važan kao i verbalni govor. Njegov prijeteći prst - kojim "prbada" političke protivnike, samo svjedoči o njegovoj patološkoj agresivnosti. Mesiju i vice-mesiju (posebno) i apostole (dr. Bratić posebno) bi trebalo testirati?

Crnogorski Betoven

Crna Gora je jedina zemlja regiona u kojoj pripadnik namanjine mmanjineko da govori i napada pripadnike vecine. Da li je to moguce u Srbiji ili Hrvatskoj. I jedina u kojoj pripadnik nacionalne manjine preuzima odgovornost za drzavu i negira istorijske osjecaje i identitetski vazna pitanja za vecinu.

Vladimir

Kad je preds, Djukanovic u Parlamentu Crne Gore nazvao pred svima gospodina Abazovica bitangom,to je bilo ok?Ljudi,malo objektivnosti nam svima treba.

vesko

Očigledno ,juče se pokazalo da je Milo bio 100% u pravu kada je to rekao!

europeac

@Vladimir U pravu si TREBA NAM OBJEKTIVNOSTI, a u Dritkovom slučaju i STRPLJENJA. Dritko nije ni svjestan kako će se ova njegova koalicija (trojni pakt) završiti za njega. Niko ga ne voli, ni saradnici. NEKA NAM JE VJEČNA CRNA GORA

Vanja

Zanimaju li ga hladnjace sa mrtvim Albancima "posijane" oko Beograda, ako ga vec ne zanima 1918.?

Javor

Uobrazivsi da je on taj koji će promijeniti svijet upleo se kao štene u šipražje. Neartikulisanom galamom, teatralnim mahanjem rukama, okretanjem glave na sve strane, kao bitvaktile Tito kada bi prolazio kros spalire gradana, uzletio je nezreli i nesrećni Dritko visoko, previsoko.

Javor

I da nastavim na ovo gore rečeno. Bojim se da Dritko nije dovoljno izmjerio visinu i u zanosu zaboravio da s' visoka se moze pasti, a takav pad zna biti fatalan.