13 °

max 22 ° / min 12 °

Ponedjeljak

13.05.

22° / 12°

Utorak

14.05.

17° / 13°

Srijeda

15.05.

19° / 13°

Četvrtak

16.05.

24° / 14°

Petak

17.05.

22° / 16°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

27° / 18°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Poslanica Bošnjačke stranke: Plašimo se dana koji nam dolaze, provociraju nas

Izvor: Face TV/Standard

Autor: Antena M

  • viber

st_danilo

Svaka čast ovoj istinskoj Crnogorki i Bošnjakinji i njenom čojstvu u junaštvu. I njenoj mudrosti! Sa ovakvim sugrađanima (kama) ne treba se plašiti za CG.

marak

A nemamo se plasit jer strah je gorivo, trebamo biti spremni. I kaznit svakog ko ugrozava karakter CG. Oni su zaboravili strah, sto zbog kompromisa dosadasnjih sto zbog poltronstva naseg. Taj strah trebamo vratiti. I naravno ucerati i strah svakom EU zvanicniku koji su i pomogli ove anticg snage.

Crnogorci ni manjine

Kenana, da smo i manjine, nas Crnogorce ne smatraju ni manjine. Po njihovom srpskom receptu cijela CG je srpski svet. Ne što će nas Evropa spasit i što brinu o nama, no će se Srbi posvađat oko plijena. Kao kad hijena ubije žrtvu onda svađa oko žrtve.

U srpski lonac

U srpski lonac nas sve pospremiše. I to vjerski, a mi koji nijesmo vjernici najveći smo neprijatelji. Kao bezbožnici nikome nijesmo nažao učinili. Vjerujemo u kosmoplitizam. Ova čorba neće proći, kako misle.

Bravo Kenana!

Nije nas strah!!! Njihova retorika i pinkovski "nastupi" u trci za zvezdice spc granda,uvreda su za svakog čovjeka. Očekivanje, da među njima egzistira ljudsko biće je pogrešno. Odbrana Crne Gore počiva na nama,a ne na uzaludnom pokušaju mijenjanja tamonjih! Vječna je Crna Gora!

Milena

Divljanje ulicama CG,prijetnje,krsenje zakona,a ambasadori nazovi demokratskih drzava cute i raduju se saradnji sa vladom koja je ovo iznjivila,bravo njima i senzibilnim NVO u CG,ako ove provokacije izazovu bilo kakvu nesrecu,hocete li svi skupa osjecati bilo kakvu grizu savjesti..

Bnmk

@Milena Evo nikšićka URA za orgijanje po Nikšiću sa srpskim zastavama, pjevanje Srbiji i Kosovu,provokacije pred prostorijama DPS izjavi da su akcije DPS.Zaboga đe bi ovi što litijaju 9 mjeseci to radili. A u Crnoj Gori , kako je izjavio ministar za manjinska prava Zenka, najugroženiji su Crnogorci.

CG1

Kada bi pitali uraše, abazovića, jelušićku i " veljeg crnogorca" adžića, oni bi rekli to je vučurovića naučio Milo. Iz sadašnje pozicije svi su isti, negatori države, Crnogoraca i svih manjina, što pokazuje njihova ne reakcija na ovo divljanje srbočetnika ove dvije noći. Otvorimo oči, vjerujmo svojim očima i ušima a ne lijepim riječima pizicije, kada fino pričaju, tada nam nešto gadno spremaju!

Poenam_Dei

Isuviše je dobrih i dobronamjernih ljudi u Crnoj Gori, tako da će ova apostolsko - fašistička ujdurma biti kratkog daha...

Vesna

Divna , otmena zena. Crnogorci vas drže za braču i sestre i srecni smo što zajedno ovdje živimo. Ne znaći mi nisšta nicija vjera ni ime, samo mi znače ljudi, česiti i plemeniti. I naravno da ste svoji na svome, zajedno za nama i hvala vam što ne tražite druge zemlje do ove i drugog sunca do ovog.

Goran B Stijepovic

Dijelim vase misljenje. Lijepo receno. Svaka vam cast od srca.

ABC

Provociraju sve što nije srbosavoslavno. Tek su nekažnjeno proputili. U Skupštini nas već pokrštavaju i prekrštavaju. Vlada se krsti usred našeg "hrama demokratije"

Nermina

Nedopustivo u sekularnoj drzavi.Niti je zastavu poljubio u znak postovanja drzave.Rekao je:"Crnu Goru nece niko ponijeti,sto znamo ali ce je prisvojiti,naravno ako dopustimo,jos je rekao da ce Crna Gora biti nezavisna do kraja.A kad je kraj,nije rekao.Kao da smo mi mala djeca,daje nam lazu za cokola

Sunčica

Pametna, hrabra, lijepa... Bravo Kenana!

Moammar

Kenana, svaka cast. Kao Pljevljaka i Crnogorca stidim me sto su mi je pola rodbine, sto su ne Srbi nego cetnici. Stid me je zbog svega sto se Bosnjacima u CG desava u CG u zadnih vise 100 godina. Volim Bosnjake - divna kultura.