Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Media centar na braniku SPC, traži brisanje emisija, urednica Dokumentarnog programa odgovara...

Autor: Antena M

  • viber

Kosta

E, ali treba obezbjeđivati nove grantove i izigravati borce za građansko društvo. Što veli Lavica - neka naprave nešto bolje, pa ću im priznati.....

Šćepan

Najbolji dio medijske scene Crne Gore je Dokumentarni program RTCG! Napadi sa dobro poznatih adresa, samo pokazuju lošu namjeru, bez ijednog argmenta! Siguran sam da bi oni samo proslijedili emisije RTS-a u kojima se bezočno Srbiji pripisuju naša istorijska blaga i ličnosti! Ovo je vrijeme kad prestaje ćutanje i kad moramo stati u odbranu pravih vrijednosti! Volimo te Crna Goro!

Šćepan

Najbolji dio medijske scene Crne Gore je Dokumentarni program RTCG! Napadi sa dobro poznatih adresa, samo pokazuju lošu namjeru, bez ijednog argmenta! Siguran sam da bi oni samo proslijedili emisije RTS-a u kojima se bezočno Srbiji pripisuju naša istorijska blaga i ličnosti! Ovo je vrijeme kad prestaje ćutanje i kad moramo stati u odbranu pravih vrijednosti! Volimo te Crna Goro!

V,

za razaliku od ostalih vjerskih zajednica, SPC se jedina bavi politikom i javni interes je da se razotkrije njena uloga. Boze, kako malo treba da se veliki zagovornici demokratije i slobodnog novinarstva pretvore u krojace Prokrustove postelje .

Rajko

Duško Vuković je organizam koji piše medijske izvještaje ambasade SAD, radi ekspertize zaCGO i na svom privatnom portalu redovno objavljuje kolumne fasiste Vojina Grubaca. Mudrima dovoljno o Rajnke i Daliborki.

Sfar

Provladina nevladina organizacija samo odradjuje posao zbog kojeg je osnovana. Ni manje organizacije ni veće praznine. Zar nije upravo uligs Javnog servisa da štiti slabe od moćnih, a Crkva sad ima i najveću političku moć u državi?!

Bravo Tanja

Ovako se brani profesija. Istraživačkim radom. Salatari naše medijske scene samo galame i dižu larmu kako bi skrenuli pažnju na sopstvenu bitnost. Ko nije registrovan u CG a ruši i devastira kulturu i istiriju? SPC mora podlijegati zakonu i biti predmet bavljenja i tv i suda i javnosti.

aha

Evo i Ćirovićka jedva dočekala da opet pokrene hajku na fb protiv bivših kolega... Da joj ko crkvu ne takne... Vjernica pusta

Miljana

@aha Bravo Tanja ti.pises samo istinu. Zato te napadaju svetosavske neelokventne nazovi novinarke.Ne obracaj paznju na korisnike grantova oni uvijek za nekog rade.Dokumentarni program Javnog servisa je najbolji.Samo nastavi istinu da pises,tako rade pravi novinari."Svjedok bozje ljubavi" je istina.

CG1

Srpska sekta je, za razliku od ostalih vjerskih zajednica, neprijatelj CG i okupator njenih sakralnih objekata. Bavi se politiko, negira kako Crnogorce tako i manjine, ona ne služi bogu, već svojim, ličnim interesima. Svaka čast Tanja, kada Vas kritikuju ovi kupusari, znaj te da radite dobru stvar. Svaki Vaš dokumentarac je čista DESETKA! Samo hrabro i naprijed.

Andjela

Sa koliko zara i srece Zoran Lekovic juce odradi reportazu oko Montenegro Airlansa da im nova vlada nece pomoci! Bez teksta nas ostavljaju takve osobe, navjerovatnije uz pomoc Citovicke, svasta li traze. Ne brise se istorija lazi i podmetanja, ciji obraz da se pere.

Verem

Dokumentarni program je najbolji dio programa RTCG . Tanja, samo naprijed!

Ab_Ovo

@Verem Ne mogu nas izbrisat nikako, napravili smo beck up u svojim kucama ; od "Svjedoka..." nadalje

@@@@

@Verem Ja mislim da imam jedan mnogo dobar predlog za film Svejedok Bozije ljubavi a to je da se iabrise ton a slika iskoristi i onda neki glumac da prica mjesto Rista ali nesto normalno ,ljudsko, primjereno svestenom licu.hahahah

mr

Zečevi su se opet oglasili. Ovoga puta samo po uputstvima mame zeca, opasno zabrinuti za SPC... Pa narod će se samo podsjetiti nečeg o čemu se svjedoči već decenijama! I u čemu su bez premca, makar na Balkanu!