8 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pravila komentarisanja

Pravila komentarisanja

Autor: Antena M

  • viber

Milod

Od 30 komentara jedan ste mi odobrili .zasto ?? Ako nikog ne vrijedjam ako iznosim svoje misljenje zasto ne objavljujete komentare ... Mislim ono ako ne mozemo kao ljudi da pricamo i komentarisemo zasto onda uopste postoji rubrika koment

djape

Takodje slao sam komentare i neznam zasto nemaih nikako a nista nisam lose pisao a prema tome jos u srbiju zivim i gledam vas pratim citam i znam sta sve se radi Crnogorcima u srbiju ostaju bez posla mstletiraju postene Crnogorce, zsto molim vas odgovotite mi mogu slati ili ne jer vise ne zelim da pisem i zanaram sebe bezpotrebno ima hvala bogu jos Crnogorskih medija koji mogu objavit glas i cuti sta se desava Crnogorcima u srbiju.. hvala..

Ratko

Opštine treba da izaberu partiske sekretarejer pop Joanikije misli da je Tito.

miki

slao sam dosta komentara u dozvoljenim granicama korektnosti. Dali vi nesmijete objaviti misljenje obicnog gradjanina zato sto su njegovi patriotski bez licnih uvreda. ako nastavite ovako izgubicete patriotske komentare pratilaca. to vam nabih preporucio jer je to nekorektno.

ranko

ne mogu da isprintam vase naslove, kolumne please??????????

miki

sramota je za Vas što mnoge komentare u granicama dozvoljenog ne objavljujete dali je u pitanju Vaš lični izbor sto cete objaviti ili ne. na taj način vas Cenzor se svrstao protiv patriotskih mišljenja to nijesam očekivao od vas već podršku u kritici svetosavaca. Mislim da je preko vas slati komentare u granicama pristojnosti gubljenje živaca i vremena. gos. šukoviću to nijesam očekivao od vaše kuće. crnogorac patriota.

Marko

Može li se pojednostaviti komentarisanje??