10 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Gukni tiću Krivokapiću!

Autor: Antena M

  • viber

Vladimir

Super je kad neko nekog naziva cetnikom pausalno, a trebao bi prvo da zna genezu toga..

gost

@Vladimir Geneza je sasvim poznata - ako nas vlast dodje u koaliciji i uz podrsku cetnickog vojvode Mandica, ako jos '99. docekuje cetnika i osudjenog teroristu Kavaju u kuci cetnickog vojvode Pavicevica, ako potire postignuce NOB i slavi pokolj u Srebrenici... nazvat ga cetnikom je sasvim na mjestu

Vladimir

@gost , istorijat i razvoj cetnistva,to je geneza..Ako su dosli na vlast,to znaci da imaju vecinu u C.Gori..tj.trenutno vecinska C.Gora razmislja tako.Sto se tice Kavaje,pa u Hrv.postoji spomenik M.Barisicu,koji je ubio amb.Rolovica,pa nikom nista. Sto se tice NOB-a,treba i to promatrati realno.

Volim te zeleno

@Vladimir to apsolutno nije tačno! Ne samo da je URA prevarila svoje glasače pričom o prozapadnoj, građanskoj, multietničkoj Crnoj Gori nego su čak i Demokrate uporno pokušavale da sebe predstave građanskom partijom i na žalost tu priču su nekima i uspjeli prodati.Sada vidimo ko su!

Vladimir

@Volim te zeleno ,to je lako proverljivo...Naredni izbori,pa neka pobedi najbolji...To je prava demokratija...Ja se zalazem da stvari u C.Gori trebaju iskljucivo da se resavaju u C.Gori..i da narodi C.Gore odluce sta je za njih najbolje.

CG1

Većinu imate samo u snu. Plagijat i veliki abazović su izvršili prevaru velikog broja svojih birača....

gost

@Vladimir Ne slazem se. Istorijat i porijeklo cetnistva nemaju nikakve veze sa tim sto "neko nekog pausalno naziva cetnikom". Ja sam, na osnovu poznatih i provjerljivih Krivokapicevih cinjenja i razmisljanja pokazao da je Bursac u pravu kad ga naziva cetnikom. Vjerovatno se i sam tako (tajno) naziva

vojvodina

Sramotan potez premijera. Znamo svi šta on oseća prema srpskom svetu, ali to njegovo licemerje koje skriva(sakriti mu Željka ne da) je dno dna i baš onako hrišćanski(nekako više svetosavski).

Libero7

sto ce zarku hoteli kad ce da zivi sumsku drugu drzavu sto je skrojio sa frakestajnom gazdom vijesti i carli caplinom

Branko

E ovo je tek pocetak njegovih muka.U martu dan nezavisnosti Kosova.treba cestitati ili ne.Pa 21 maj .Muka ziva kako odglumjeti i organizovati.Pa 13 jul.Pa praksa da se salje oficir VCG.na proslavu.I za tebe Becicu ovo vazi sve.I jos mnogo toga .Maske su pocele da padaju.Drz se 200% ,,Crnogorce,, !!!

Senad

@Branko Zaboravili ste DAN NEZAVISNOSTI Bosne PRVI MART...Muke če za KRIVO-KAPIĆA APOSTOLA biti još veće.

Feđa Perović

Čitaju li ovo glasačice i glasači URA-e? Spavaju li mirno? Kako umiruju svoju izdajničku savijest?