22 °

max 25 ° / min 17 °

Nedjelja

19.05.

25° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

20° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 14°

Petak

24.05.

23° / 14°

Subota

25.05.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

SDP BiH: Sramotno da premijer CG ne poštuje Ustav BiH

Autor: Marija Mitrović

  • viber

Cetinje

Izinjavamo se građankama I građanima BiH,nadamo se razumijevanju jer vi sigurno znas sto nas je snaslo od ovakve posasti,stranci pozdrav sa Cetinja.

Neko1966

@Cetinje Gradjani BiH su svjesni da je i CG od prosle godine u kandzama zla istih neprijstelja BiH, ali sada potpomognuti domacim izdajicama.Bosamci su svjesni toga da su i Crnogorci, bas kso i Bosanci, obespravljeni u svojoj kuci od nezvanih gostiju i izdajnika.Zivjelo slobodarsko Cetinje,CG,BiH!

Bosanac

@Cetinje, pusti izvinjenja jer svi normalni već odavno vide da ova vlada nije crnogorska, nego da još malo bolje progledaju oni nešto sporiji na pogledu pa se vidimo na ulicama koje klikću demokratiji i punom građanskom društvu. Zajedno sa svim patriotama i komitama jer i njima je to krajnji cilj.

mr

Za Krivokapića se zna da je čovjek crkve, da je četnik, ali morate, dragi bosanci, da znate da ste školovali četnika-početnika Dritana Abazovića. A četnici-početnici, zbog potrebe dokazivanja, su uvijek najgori!!! Ama baš u svemu!!!

europeac

Od ljuboruka " VIŠE NIŠTA NIJE SRAMOTNO, NEGO JE ZA OČEKIVATI TAKE ISPADE I NADALJE. Možda će u BiH razumjeti bar nas Crnogorce.

NIKAD VIŠE 1918.

Ja, obični, civilizovani Crnogorac, antifašista, izvinjavam se u ime moje CG građanima BiH, sa kojima duboko saosjećam, zbog toga što su godinama blokirani na EU putu od klerofašista iz Banjaluke istih kao što su danas ovi na vlasti u CG. Živjele antifašističke CG i BiH!

Poenam_Dei

Pa što njegove pulene podržavate u Tivtu? Mislim da ste ga u Tivtu zbog toga ugasili,pa se igrajte i dalje...

Vule

Još samo da i Rakčević pošalje čestitku Srpskoj! Naš vrli Zaštitnik evropskih vrijednosti ! E ako i ovaj Krivokapicev idiotluk Vijesti ispeglaju onda su oni stvarno mučenici .

CEKLINJANIN

Pa on ni svoj Ustav ne postuje a kamo li drugi..

ivica

Sta ocekivati od Cetnika i posrbica koji vode Svetosavsku i genocidnu politiku protiv nase brace muslimana CG.

čestitku Dritana

dobićete i vašeg đaka Dritana