18 °

max 25 ° / min 17 °

Nedjelja

19.05.

25° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

20° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

24° / 15°

Subota

25.05.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Komšić: Vlada CG da se ogradi od veličanja dana početka genocida

Izvor: vijesti.ba

Autor: Marija Mitrović

  • viber

zavadiše nas

I ovo je uspjelo popovsko-četničkoj vladi, da nas zavadi i da sve sruši.

ucili ste Dritana

Lijepo ste ga školovali

MNE. BD

Rukoljub i apostoli naši "oslobodioci" ! Blago nama !

Vladimir

Gospodin Komsic bi mogao da objasni kako je na toj funkciji kojoj jeste.Izabran od strane svog naroda,ili od izb.inzinjeringom drugog naroda? Sto se tice Ustavnog suda BIH,pa i federacija je bila na tapetu 2007 oko zastave i himne,pa nikom nista?Ustavni sud isto presudio...da je prekrsen Ustav.

Branka

@Vladimir Da li je ovaj posao koji odrađuješ danas dobro plaćen? Da li si plaćen po komentaru, broju riječi, broju dislike-ova, broju odgovora na tvoj komentar.Ne znam kako to funkcioniše a kad nešto ne znam ja pitam.

Vladimir

@Branka ,na Vas komentat bih ja isto mogao da upitan sa istim pitanjem kao i Vi.Ja niti sam placen,niti me to interesuje.Mislim svojom glavom,postujem svaciji stav.To je demokratija na delu...Zar je bolje da svi isto mislimo?To bi onda bilo jednoumlje.

Branka

@Vladimir Tvoji komentari znači i razmišljanja nijesu demokratski. Pročitala sam svaki tvoj komentar i ako nijesi plaćen da ih napišeš onda pokazuješ veliki stepen netolerancije prema onima koji drugačije misle a na ovome portalu ih je većina.Ne mislimo isto nego slično a ti suprotno od nas.

Vladimir

@Branka ,veliki stepen netolerancije zato sto ne mislim slicno kao i Vi?...Ajmo da budemo malo ozbiljni.Hvala.

Branka

@Vladimir Veliki stepen netolerancije zato što ne dozvoljavaš da neko drugi ima drugačije mišljenje.Ja sam vrlo ozbiljna.Ne znam koji je tvoj problem ali je velik, to se vidi iz tvojih komentara.Ali to je tvoj problem a ne moj.Hvala i tebi.

Vladimir

@Branka ,ne dozvoljavam???Kako to ne dozvoljavam?Pa ja ne mogu da sprecim to.Problem nemam nikakav, slobodno Vi mislite svojom glavom...ali ja cu da mislim svojom.I ne znam od kad smo na ti?Pozz..

Bosanac

@Vladimir, u ustavu BiH koji je napisan u Dejtonu piše da Bošnjaka i Hrvata u predsjedništvu biraju građani Federacije BiH. O čemu ti pričaš? To je obična ustaška propaganda poput one četničke. Ako neko nečim nije zadovoljan pa hajdmo onda mijenjati Dejton. Ne bi oni tako nego kao i ovi vaši novi...

Senad

@Vladimir Meni je vas žao kako na isti način iznosite ovde svoje stavove koje ne mogu proguteti ni djeca iz PRVOG razreda Osnovne škole.Malo se saberite i pošto ste rekli da ste čitali Radomira Konstantinovića vratite se malo tom štivu i za početak preporučujem FILOZOFIJU PALANKE pa se javite.

Jovan

@Senad Dragi moj, da li ti jasno da Filozofija Palanke autosovinisticko knjiga americkog stipendiste i da ima tezinu taman koliko lanjski snijeg.

Senad

@Jovan Ti si očigledno jedan nepismeni velikosrbin sa dna kace koji svoje neznanje napaja na HAPPY TV,PINK TV i sličnim velikosroskim medijima koji sire velikosrpsku klerifašisticku cetnicku propagandu u Crnoj vori i Bosni.Tebi i sličnima NEMA POMOĆI.

Sebad

@Jovan Tvoja nepismenost sve govori tako da je nepotreban komentar.