13 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Bojana Vatić: Zašto Srbija još čeka svog, srpskog Vilija Branta?

Autor: Antena M

  • viber

Milena

Mlada osoba,pametna,moralna,hrabra,sa njom se radja nova Srbija,oljudjena,koja jedino sa ovakvim ljudima ce naci izlaz iz mraka u kojem zivi od 90 tih.

All red

Direktno, jasno i tačno rečeno... Poštovanje za Bojanu Vatić. Da ljudi koji ovako razmišljaju vode Srbiju, bila bi omiljena susjedna država svima u regionu

Darun

Pozdrav za demokratsku Srbiju koje ima...

andro

Na zalost samo iznimka koja potvrdjuje pravilo. Zbogom Srbija !

Jago

Bojana ima iskristalisan i jasan stav. Ona je politicki jasnija i jaca od bilo kojeg muljavog politicara u Srbiji. To sto do sad Zapad nije podrzavao u Srbiji ljude sa ovakvim stavom, ne znaci da nece okrenut plocu sa Bajdenovim dolaskom na vlast. Bojana ti si ta nova Srbija samo istraj jos malo.

Deni

Neko davno rece - Krug ce se zatvoriti na teritoriji same Srbije. Srbi ce morati da uvide da politika koju vode jedino njima steti i krenut ce naprije tek kad trazeci krivca za uzasno stanje u kome se nalaze pocnu da traze u svom odrazu u ogledalu.

Vladimir

Srbija je verovatno kriva i za ovo pandemiju...Ajde molim vas,budite malo ozbiljni.Jednostranost je stvarno pogrešna.

ANM

@Vladimir Vladimire trebate konkretno negirati, mnoge stvari koje su vaši lideri radili i šta su uradili velikosrbi nije prijatno čuti niti pročitati normalnom narodu koji za to ne snosi krivicu, ali npr ne vidjeti koji i kakav nemir su ovi u Crnoj Gori naprav

Vladimir

@ANM ,ja sam da svako u svom dvoristu sredi stvari...Uopste nemam problem da je C.Gora nezavisna...i samostalna...ali se ne slazem sa ovakvim jednostranim interpretacijama autorke..Sto se tice C.Gore...izbori su jedino mesto gde treba da se odlucuje ko ce biti na vlasti.

Nusret

@Vladimir sve sto je napisala Bojana je tacno i odlicno. Rodio sam se i odrastao u BiH, a u CG zivim 30 godina. I dobro znam stanje i u BiH i i CG.

Dada

Kakav tekst. Bravo Bojana. Istinito, hrabro i zaista dobronamerno, barem Srbima i onom selu Srbije koji želi normalnu budućnost svojoj deci. Teško da će većina ovo razumeti i prihvatiti. Nažalost Srbija je davno skrenula u fašizam.