21 °

max 21 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

21° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 14°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Džomić: Više članova u našim crkvenim odborima nego što ima Vojska Crne Gore

Izvor: Dnevne novine/Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

POPOVI SE MNOŽE PO CRNOJ GORI

DŽOMIĆU, HVALITE SE SA ODBORIMA KOJI I KOLIKO POPOVA NAMNOŽIŠE VIŠE NEGO VOJSKE, E OTKAD DOĐOŠE POPOVI IZ SRBIJE I ZAVEDOŠE POLUPISMENI NEZNAVENI NAROD U CRNOJ G, PA SAD SVI ISPAŠTAMO I UNAZAĐUJEMO SE U SREDNJ.VIJEK,E NEĆEMO PO CIJENU ŽIVOTA MI CRNOGORCI TO DOZVOLITI, EVROPSKIM PUTEM IDEMO DO CILJA!

DZOMIĆ HOĆE JOŠ POPOVA U CG

DZOMIĆ pominje da je 27 doživljavao teror u CG,a on je uživao po Crnogorskim crkvama,išao da okađuje kuće pred slave,vozi divna kola, dobra novč.primanja,i da bi još nama io iz Srbije i REPUBL. Srp. popove, MI HOĆEMO CPC U SVOJOJ DRŽAVI CG I CG POPOVE, A NEZNAM KOJI CILJ, SVRHA, ZA POPOVIMA IZ SRBIJ

mr

Ja se začudio što ga nema niđe, da se glasne, a on se bavio prebrojavanjem popova i crkvenjaka, s namjerom da nas isprepada. Koliko god vojske da imamo Džomiću, i previše je za tebe i tvoju bratiju! To ti garantujem!

OĆEMO CPC I CRNOGORS. POPOVE

Nećemo da CG živi pod skute crnih MANTIJA, hoćemo napredak naše omladine, obrazovanje, nauku, progres, EVROPU, napredne ideje i mladost koja će se radovati kako ima svoju lijepu državu CRNU GORU,u kojoj će da samostalno određuju živote bez STRAHA, PRITISAKA OD SRPSKIH DRŽAVA, OD NEMOĆI DA SE ODBRANI

@@@@

ja se plasim da ti popovi imaju i oruzja vise od nase vojske.

Jelena

Doći će te na 0 , pakovacete se sigurni budite !

DV

Nikad se ti okupatoru crkveno cetnicki sa svojim vranama cetnickim krvozednim i zlocinackim niti mozes niti vas pripada poredjenje u bilo cemu sa casnom Vojskom CG i danasnjom a tek sa njenim slavnim generacijama kroz istoriju..SMRT KLEROFASIZMU!!

mržnja bez kraja

Srbija se hrani mržnjom. Tu nema lijeka