23 °

max 23 ° / min 15 °

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

19° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Trebješanin pješke došao u policiju iako je imao teže tjelesne povrede

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

Čćl

Ovom dečku očigledno treba pomoć i to psihologa ili neuropsihijatra .

Đoko Orlandić

Ovo je bilo "samopovređivanje" u režiji DF. Nešto slično kao sa Sarom Vidak u Kotoru.. Oboje aktera-glumaca su bliski rođaci dva lidera DF. Nakon ovakve režije srpski tabloidi vode dugu medijsku kampanju protiv CG.

Šćepan

Žalosno je što novinske stupce puni izmišljena priča ovog mladića koji ni sa “idiota” ne umije da pročita pripremljenu izjavu, a kamo li šta drugo. Žalosno je što URA pristaje na sve ovo i to koristi kao povod za smjene u policiji! Pamtiće se ova podmetanja, izaće se na ulicu i poslije vlasti,mala smo mi zemlja... Volimo te Crna Goro!

podgoricanin

pa ništa čudno. DF ima tajni naputak od kojeg kada ga popiješ odmah ozdraviš, slican onom koji popije Asteriks i postaje nepobjediv. i Carević ljetos se preko noci oporavio zahvaljujući to tajnom napitku . bili smo svedoci da jedan dan nosi gips, a sljedeći je mogao trčati sprint na 100m. isto tako je i mandić imao antitijela ba koronu a nikada nije bilovao od korone.

CG

kakva izjava hahah imali crvene kape i zelenr marame. Zaborabio je da kaze i majce sa likom Mila i natpisima DPS. Sramota od ovih cetnika

Vladimir

Ajde budite bar malo objektivni.Kad se desi incident sa zastavom u Niksicu,odmah je krivica ustanovljena,bez ispitivanja policije i istr.postupka..To vazi tad,ali bogami i za ovaj slucaj.Neka pol.istrazi i tuz.Oni su nadlezni za to..

nenad_mne

@Vladimir , ovdje jedino objektivan napredak zdravstva u Nikšiću, novi ljudi upravljaju i teške povrede rješavaju tokom noćne smjene!