22 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

16° / 10°

Nedjelja

05.05.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Megacar Dritan, lijeva ruka pravde

Autor: Antena M

  • viber

Genije

Aco GENIJE! Utemeljio je ristologiju kao granu montenegristike koja se bavi fenomenom nacionalnih izdajnika. Neka se Dritanga ne nada da će bit dritanologije. Pendrek je pendrek, ma kako mu tepali.

Maja

Hahahahahhahahaha hahahahha hahahahahahahahahaa a bravo! Koja je ono dijagnoza. Da nije tužno, bilo bi smijesno. Tekst je savršen! Hvala!

FCJK

Ovakvim bi se autorom ponosila Sorbona, a ne tek nedavno osnovani FCJK! Živio, Radomane! Sve ti cvjetalo ka što ti sve basta!

Sreten_V

@FCJK Sve ti ćetalo, liše raštana i crnoga luka!

Pisac

Više valja jedna Radomanova pjesma u prozi o crnogorskim izdajnicima no sve pjesmarice članova Odjeljenja umjetnosti CANU.

Stručnjak

Radoman je najznačajniji živi cg stručnjak za srednji vijek. I kad se bavi aktuelnom izdajničkom sekularnom i crkovnom vlašću u CG, on je i tada u svojoj struci.

Đoko Orlandić

Diktator Milošević i to za vrijeme jednopartjskog sistema i rata na prostoru bivše SFRJ nije imao vlasti koliko i Abazović u CG. I to dok je CG članica NTO i lider na putu ka EU. Nije ni, čak, posezao za takvim kršenjem Ustava i zakona kao Abazović. On je za Dritana bio "Majka Tereza".

drago dragović

Bravo gospodine Radoman, divno po Crnogorski svaka riječ. Hvala.

Cajgerice

Ovo u udžbenike da uđe! Naravno nakon što ovo zlo odleti u mrak iz kojeg je dopuzalo. I nakon što pijuk odradi svoj dio posla, dogodine na Brodarevu.

Branka

Gospodine Aleksandre hvala Vam na ovome savršenom tekstu. Uljepšali ste mi dan. Nije bilo a mislim i da neće biti boljeg opisa prvog pendrečića od ovoga vašeg. Genijalno!

Željko Martinović

Dobar opis. Nije svjestan što ga je snašlo ali ni bivši ne zaslužuju "odbranu"...po meni su oni za sve krivi a vrhovni najviše.

Marina

@Željko Martinović Ne !!! Nije kriv vrhovni, jer je on STALNO upozoravao na ovo sto imamo danas!!! I 30 godina se lavovski borio protiv,sada vidimo kolike posasti !!! KRIV JE ISKLJUCIVO NAROD KOJI MU NIJE VJEROVAO !!!

Vuk Mandušić

@Željko Martinović Potpuno se slažem sa Vama gospodine Martinoviću. Ođe se ne zna ko je gori - sadašnji ili bivši. Slavko Perović je davno rekao da su ovaj narod listom izdale političke i intelektualne elite. Narod to ne želi da vidi pa trči za ovim ili onim političarima...

Nkcg

Dritan imitira svog idola Acu žvalavog, jer radi sve isto kao on. Ne treba zaboraviti da je i Aca šizofreni bio prvi potpredsednik njihove vlade i koordinator njihovih službi. Sve je loša kopija.

Onomadne

Prof. Radoman brani crnogorsko društvo od četničke revizije prošlosti. Dok svi ćute Radomanovi tekstovi razaraju neznanje, mržnju i seljačku kulturu što nam ih serviraju Vijesti, Bratićka, URA i lažni eksperti poput R. Glušice i D. Koprivice. S naučnicima kakav je Radoman naše društvo ima budućnost!