11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Čirgić: Pravdu ću zatražiti na sudu

Autor: Antena M

  • viber

Nikšić

Podrška za uvaženog gospodina Čirgića.

Palanački

Adnane, ništa bez TV duela sa harmonikašem! Treba mu dokazat sve, bez ijednog papira. No valjaće mu ti papiri kad mu zaškripi.

vojvodina

Puna podrška za uvaženog intelektualca Adnana, koji prolazi kroz progon ove fašističke horde koja je trenutno zauzela poluge vlasti u našoj nam jedinoj Crnoj Gori.

Anthropos

U pravu ste g. Ćirgić. Ministarstvu kulture4 smetate vi - kao vrhunski stručnjak za Crnogorski jezik - i Fakultet za Crngorski jezik. Podlost i mizernost ovakve politike neće uspjeti.

nenad_mne

Stručnjak nije shvatio da se nagrađuju stvaraoci crnogorske kulture, i to ,sigurno, neće određivati kapo iz republike šumske!

VUKOMITA

CRNOGORCI OD KOG STE MATERIJALA NAPRAVLJENI KADA MOZETE OVO MIRNO I CUTKE DA GLEDATE..VAZI ISTO I U SLUCAJU DR.KAVARICA...

Kosmopolita

Puna podrška za Vas gospodine Čirgiću!!! A ekspertu za harmoniku sudskim putem naplatite iznešene neistine! Da se jednom stane na kraj nekažnjenom blaćenju ljudi l crnogorskih institucija!

maksim

"Spoljni ekspert za kulturu", koji je inače funkcioner DF-a, kako reče ministrica kulture, " obavlja sjajan dektetivski posao!? U Ministarstvu kulture, koje vise formalno i suštinski ne postoji, ovaj lik, koji neobično podsjeća na Joksima iz Đekne, sprovodi inkvizicijske metode prema pojedincima i subjektima koje su ideolozi "srpskog sveta" prepoznali kao opasne neprijatelje