13 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Abazović: Žao mi je što je sjednica Odbora zatvorena za javnost

Autor: Antena M

  • viber

Piper

Dritane, odgovaraj na pitanja vezana za temu, a drugi ce kada na njih dodje red! Ko je sto krio ili nije, nadamo se da ce se utvrditi, ali se svi skoncentrisite na konkretne teme, bez rasplinjavanja i razvodnjavanja, jer narod ne pase travu... ili mislite da pase?!

europeac

Dritko pa ti si vazda u pravu. Oko tebe izgleda samo diletanti, a i nemaju pojima. Sve kriminalne radnje ti moraš riješavati. Šta bi APOSTOLI da te nije.

maestro

Abazovicu imate većinu tako da ste lako mogli izvesti da bude javno pracen rad odbora pogotovo ako nemate šta da krijete...Međutim treba sakriti od javnosti Simjanovića, afere u OBD, ANB, razloge zbog dobijenih packi u Briselu...mnogo je odgovora za koje ce javnost biti uskraćena.

Milena

Ovaj ,kao jedna moja koleginica koju je muz varao pred svima,a ona da bi izbjegla sramotu je tvrdila da joj je bas milo sto je vara jer je to dokaz da je muskarcina,i ova junacina zali sto rad odbora nije javan ,djela ce bi objelodanjena,ne sjekiraj se.

odlicno

Dobro taman da te ne slušamo kako kmečiš i pričaš kao i obično gluposti.

Milija

E moj Abazoviću dotakao si dno

Orlov krš

Žao mu što sjednica nije otvorena za javnost,kao nema što da krije! Kakva laž,ali ipak će sve izaći na vidjelo i saznati se o tvojoj izdaji i druženju sa Simijanovićem!

Branka

A meni je žao što ti nijesi zatvoren. Ma nekoliko decenija.

rudolf

Krivokapiću,Vi želite harmonizaciju društava.Ali uz harmoniku i pjesmu"Đurišiću(Bečanoviću)mlad majore".Tako,to pričaj Joanikiju i oatalim zadriglim popovima.Nama,ne.