24 °

max 24 ° / min 15 °

Srijeda

01.05.

24° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

17° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

19° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Leposavić: Nijesam negirao zločin u Srebrenici, ne mogu ga lično priznati, jer ga nisam ja počinio

Autor: Mirjana Dragaš

  • viber

tuzović

Ma ko od tebe traži da priznaš genocid.Tebi se vidi da si četničina i čovjek pun mržnje.Udarali ste na ženu i djecu.Tvoji istomišljenici.No to su stata vremena koja se nadam da su iza nas.Smrt fašizmu.Da je vječna najljepša domovina na svijetu.Crna Gora

pero

Nijeste negirali zločin,sli ste negirali genocid pičinjen u Srebrenici,što je zabrinjavajuće gosp Leposavicu,a još kad se na tu vašu izjavu nadoveže izjava ministarke Bratić,o istome,onda je jasno da poništavate pičinjeni genocid u Srebrenici,a Premijer Krivokapić ćutiii.

Jakov

Ako mu opozicija dopusti da se izvuče sa ovakvim patetičnim izjavama, najbolje da se pokriju po ušima!!!

Senad

LIČNO mi nije JASNO šta Leposavić LIČNO zbori.Vidim samo LEDENI pogled na licu koje vjerovatno nikada nije pokazalo OSMIJEH ali očigledno sa PODSMIJEHOM ispod ZALEĐENOG pogleda pokušava da IZRONI i da ODLEDI svoju duboko usađenu velikosrpsku mitomansku pojavu.Gebels bi mu pozavidio.

GRAĐANSKI

Ali ga podržavaš i brukaš Crnu Goru kojom nijesi dostojan da nogom kročiš, a ne da budeš ministar ljudskih PRAVA!!!

BMX

OK. Sad to lijepo objasni ambasadama SAD, Velike Britanije i EU. Ni oni nisu pocinili genocid u Srebrenici ali ga ne NEGIRAJU i priznaju presude Haškog tribunala. Za razliku od tebe, premijera i Vlade u kojoj si apostol "pravde"

Onaj drugi

Leposavić ostavlja utisak da se osjeća prećerano pametan. Ali ja, Ipak, mogao bih da ga poučim, da u nastaloj situaciji ima pravo da se brani ćutanjem, te ako želi da da izjave (da ispere go*vno sa pi*aćem) treba da zna da sve što će reći biti korišćen protiv njega i bez njegove saglasnosti.

Sanja

On i dalje negira genocid! Ima li kraja ovom ludilu? Ostavku fasisto i krivicno gonjenje za sirenje vjerske i nacionalne mrznje!

Deni`

Ovaj vrijedja zdrav razum. Po ovoj logici ambadaorke US i Britanije (da imenujemo samo dvije osobe) su ucestvovale u genocidu pa ga zato priznaju.

Mne Pg

Leposaviću, u odnosu na tebe najveći zločinci iz drugog svjetskog rata izgledaju kao male bebe!

Ljiljana

Ocekivano. E sad ce Rukoljub i jos kogod, a kome je dat taj zadatak, da dodatno izrelativizuju. Mozda jos i koji novinar bude "napadnut"... Ko zna sta su sve pripremili da zamagle nepocinstvo svog apostola.

Titograd

Lepi , nisi Ti negirao nego svi mi a u Crnoj Gori! Eto ne postoji mogućnost da se to vidi jer twhnologija ne postoji. Tako da nam preostaje da vjerujemo tebi a ne sebi. Ma sram te bilo!

sa

Nisi učestvovao ni u "strašnom zločinu" pa si ga priznao.

Muro

Čeksm izjašnjenje Premijera Krivokspića,da li je u Srebrenici bio genocid.To je najvažnije,kažite Premijeru Krivokspiću!!!Čekamo!!!

Senad

@Muro Oglasio se apostol.On i njegova Vlada kažu da se ne mogu osuđivati NARODI i da su SVI krivi i NIKO nije KRIV.