11 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Premijer objavio snimak incidenta iz službenog automobila

Autor: Antena M

  • viber

Nikšić

A Krivokapicu,objavite snimak provokacija iz vozila.

Samo si potvrdio!

Samo si potvrdio da su tvoji izazvali incident! Na cusmo plac, vec priciranje i onfa puni gas na ljude! E , ostavku podnesi, ako si covjek! Tvoje prijetnje i konstantno vrijeđanje građana kompleksi i nedoraslost, skupo nas kostaju! Fali tebi mnogo stosta!

mirko

sram te bilo , krivi, nece ti ovo proci!!!!

KakoJe

Hvala premijeru sto je ipak imao hrabrosti da nam pokaze istinu. Da je vozilo nasrnulo na građane koji su mirnim protestom blokirali put, i pokupilo ih kao posljednju stoku, sto za premijera mi i jesmo.

krivomozgic

I kakav je to ođe napad Krivi, osim što ti ćerka pokinderena potpaljuje ? I što je ovuda krenuo vozač i što se nije zaustavio na znak stop?

MNE BD

Sad ti treba red i mir a kad si ti divlja sa litijašima i izdajnicima po CG tada ti nije trebao . Nema više foliranja ! Dosta je bilo !

vojvodina

I šta je sad ovaj biser zaključio. Mene kao po malo radoznalog čoveka interesuje zašto u prvom delu ima tonski zapis, a u drugom ga nema?

Baba

@vojvodina, pokvario se šreder kad su svi troje u kolima progovorili. Ha,ha,ha! Jadna djevojka, što je nadje od oca. Života mi moga, meni je žao tu djecu.

Sto hoces a ZK!?

Koji je tebi handrak!? Prihvati poraz, sve je to za ljude!. Nije ti ovo do predsjednika M.Dj. No do tebe je, ogledalo je ovo tvojeg neznanja, bezobrazluka i bahacenja! Sram te bilo! Ostavka!!!!

CG1

Ko je ođe koga napao olupino od premijera. Đe ti je bila ščer??? Našim novcem plaćaš provod svoje šćerke je li. Drugu si priču pričao, ovako ti štediš, rasipaš naš novac na svoju porodicu.... Vozač je obavezan da stane ako nekog obori autom, da mu pomogne, prebaci do urgentnog.... ako je potrebno, a kako je pistupio vozač tvoje šćeri. Da je to uradio obični građanin već bi bio ćuzu.... Navikli smo na tvoje laži i podvale, ali, nadživjeće CRNA GORA i tebe i sve druge neprijatelje....

Boka

Brao ti ga, i šta su ovi ljudi krivi, put je blokiran, zar se onako gaze građani svoji?! Ko je gazio svoje građane grdno je završavao vazda!

HN

Gospodine Krivokapiću, da ste šetali unučad i mirno živjeli kao svaki penzioner, mislim da bi Vam bolje bilo, uhvatili ste se kola koje baš ne poznajete i gubite korak uveliko!

Vbnm

Ovdje se vidi da vozač kreće na ljude koji su mu leđima okrenuti.Kakav napad na štićenu čerku. ?