13 °

max 20 ° / min 13 °

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 15°

Četvrtak

09.05.

22° / 14°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dijaspora

Abazović: Čista laž da će se dijaspori oduzeti državljanstvo

Autor: Marija Mitrović

  • viber

Čćč

Ali zato im oduzimaš pravo glasa ! Pa poslije ide državljanstvo ! U cijelom svijetu dijaspora glasa pa i u Srbiji !!!Šta kažeš da dodju da ti ostave novac mukom zaradjen ? Klasičan šibicar što bi Milo kazao !

Legenda

O glavi će ti se slomit svaka laž.Kažeš ne uzimam državljanstvo a ne može neko ko je rodjen ovdje da glasa.Kakav si ti licemjer.A Bratića i dr četnik sa Kosova mogu Dobričanin i to bio načelnik urgentnog dali mu sve i onoj isto I zoveš ih da ljetuju da troše novac a ne mogu glasati.Licemjer

Kotor

Ne bi vas iz Evrope upozoravali da je cista laz, a kad smo kod lazi sto bi sa obecanjem dato ugostiteljima da ces im se bar javiti, evo 10 dana prodje i naravno glupo je da pitam sto bi sa obecanjem da ce svaki ministar i drzavni sluzbenik u naredna dva mjeseca samo raditi na pripremi sezone. Nemoj

pero

E ovakve laži još nijedmo čuli .U što si se pretvorio Dritane u ono što ti skandiraju. A što sa Krivokapićen ne podješ u Tuzi i Ulcinj pa zajedno kažete to.Laž.

petar

A oduzima li se pravo glasa Dritane, pa je li ovo moguće da je došao na te grane da tako bezočno laže.Pih

Joj

Dritane ako nijesi znao u Crnoj Gori žive Crnogorci,Bošnjaci ,Albanci i drugi a ne samo Srbi .Oćeš ds im oduzmeš pravo glasa.A konobarima i popovima iz Srbije da daš to pravo !!!Ako im oduzmeš pravo glasa onda ide i državljanstvo ! A oćeš njihov novac !!! ?

europeac

Čarli neđe ima ručnu kočnicu i ona ga zaustavi na vrijeme, da se ne bi izlajao baš previše. Ova njegova izjava je baš u tom stilu. Sreća da smo ga svi provalili i da njegova priča uvijek ima dva oblika kraja, pa koji mu u datom momentu zatreba.

Čćč

Možda ga je Joanikije savjetovao šta da kaže tj kako da laže !

Mirko

Kada će Filip Adžić doći na Cetinje ? Svuda je bio,samo na Cetinje nije? Zašto?