15 °

max 15 ° / min 6 °

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Završena blokada na Bogetićima: Bakljada i crnogorsko kolo

Autor: Antena M

  • viber

MNE

zasto se I drugi gradovi ne blokiraju...?

Tajfun

Puna podrska za hrabre Niksicane,cekamo da bude dozvoljen medjugradski saobracaj,tada ce nas biti mnigo vise.NE DAMO CRNU GORU,VELIKOSPSKOJ KLERIKALNOJ SEKTI.

buto

dali treba NIKŠIĆANI sami da brane CRNU GORU dok ostali CRNOGORCI uživaju.....PROBUDITE SE!!!

Tanja

BRAVO NIKSICANI!!!! SRCEM SMO UZ VAS!NE DAJTE NASU CRNU GORU JER JE ONA NAS DOM.DA JE VJECNA!!!!!!!!!!!!!

Do slobode!

Dolje klerofašistička vlada! OSTAVKEEEEE!!! ZA SLOBODNU CRNU GORU!

Milena

Drzava se mora odbraniti,u opasnosti je od snaga na vlasti,koje negiraju genocid i pravdaju pokusaj ubistva gradjana na protestu,sramno i nemoralno i dobro je sto to cio svijet vidi,te su lazi kojima se sluze skakanje u sopstveni trbuh.

Čćč

Bravo Nikšićani ! Nećemo da nam popovi ,konobari ,kuvari i izbjeglice iz BiH i Srbije kroje sudbinu a naši mučenici otišli da zarade za hleb i nemaju nikakva prava !!! Izbjeglicama treba pomoći ali ne mogu oni da zloupotrijebe što im je Crna Gora dala gostoprimstvo!

Ranko

@niksicanka sta kaze uprva policije, koliki je broj prisutnih?

Ljiljana

@Ranko Ne sjekiraj se ti nista. Tacno ih je onoliko koliko nalaze prilika. I naravno - sasvim dovoljno da obraz ostane svijetao cijeloj Crnoj Gori. A i promijeni portal - sta ces ovdje uopste?

Partizan

@Ranko Meni iz Bosne izgleda kao da ih je kao na Marakani u Rio de Žaneiru kada igraju Flamengo i Palmeiras a to znači 80.000 Crnogoraca.Da je stara Marakana bilo bi sigurno i svih 200.000 Crnogoraca koji vole svoju Crnu Goru jedinu domovinu.Jesi li zadovoljan pogledom iz Bosne?

Branka

@Partizan Svaka čast za komentar. Bosna ponosna!

Partizan

@Branka Uvijek smo zajedno.Crna Gora i Bosna protiv loših srba i posrbica.Branka i Partizan protiv "srpskog (polu)sveta..Do skore pobjede DOBRA nad ZLOM...S.F.S.N.

Hominem Quaero

Prosto dirljiva scena - sve generacije igraju crnogorsko kolo. Prekrasno. Imponujete sa svojom civiliziranošću, upornošću i emotivnošću!

Dan

Zao nam je sto za sad nijesmo u prilici da budemo sa vama.. ali se nadamo da cemo u skoro da vam se pridruzimo.. pozdrav dragi nasi CRNOGORCI I CRNOGORKE da ste zivi i zdravi.. i neka je VJECNA NASA CRNA GORA !!!!!!