11 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Knežević: Krivokapić optužio Abazovića, Leposavića i mene da stojimo iza namjera rušenja Vlade

Autor: Jelena Grbović

  • viber

RIŠNJANIN

Ima li ko normalan ili da JE U VINKLU iz ove crkvene vlade da ustanovi da proglasi FAJRONT tkz EXPERTI ha haha ovakve vlade nema ni u BURKINI FASO

Branka

Kakvi glumci i lažovi. Vođećemo što ste novo pripremili. Ovo je gluma da se obustave protesti. Ko vam vjeruje taj mozga nema.

vesna

Protesti se obustavljat neće!Njima više niko normalan ne vjeruje!

Pomoracnk

@Branka IJA TO ISTO MISLIM ~STRAH OD OKUPLJANJA PRED VLADU I SKUPŠTINU JER ZNAJU DA BI PACKE POZIVE I POSJETE AMBASADA ONDA IH NATJERALI MAKAR NA NEKOLIKO VAŽNIH OSTAVKI A DRUGI PO DUBINI BI OSTALI KAO GOLI NA DURMITORU

delboj

Znaci Medo ne priznaje genocid u Srebrenici.

Deni

Za padanje koje Vlade? Vlada za ciji urusavanje ste optuzeni odavno ne postiji, samo vas niko nije obavijestio.

Ljiljana

Nesto mute i petljaju i lazu. Znacemo sjutra ili za par dana. Tesko nama s njima. Kakvo zlo i kakvo naopako. Kao razilaze se u svemu, a stalno su zajedno smisljajuci kako da se iscupaju iz sopstvenog blata, a da Crnu Goru gurnu sto dublje. Odvratni su!!!

Rikonije

LAŽ JE NJIHOVA NACIJA! MRŽNJA PREMA CRNOGORSKOJ CRNOJ GORI OPSESIJA!PLAN JE svetosavlje UMJESTO HRIŠĆANSTVA!

Zoran

Da nisu oteovni po sve cega se dotaknu, bili bi smijesni... Srecom, trajace koliko i macki ljubavnik. Ili krace nego sto je Leposavic bio ministar.

montenegrina

Profesor bogoslovije,premijer Crne Gore,treba da se pomiri sa fasistom Leposavicem i da zadovolji apetite posrbica.Nije njemu strano sve njihovo,no mora da jos glumi da ispunjava zahtjeve Evropske unije.Mi ,gradjani Crne Gore,moramo ove vampire proslosti da rastjeramo radi buducnosti nase djece.Cekanja nema!!

Vuko

Abazovic rece prije neki dan da kad bi mu Krivokapic rekao kao Leposavicu da je razrjesen sa funkcije on bi bez pardona dao ostavku.Dje mu nece rec Krivokapic da je razrjesen pa da vidimo oce li Abazovic da da ostavku.Naravno svi znamo da nece ali barem da se nasmijemo malo.

Ko vam išta vjeruje!?

Tako mi vase svađe!? Nama poslije te nzv. "Svađe" uleti novi nož u srce Crne Gore! Građani su na barikadama na ulicama u autokolonama, vezujenas samo Crna Gora i nećete nas blokirat vašim jeftinim trikovima iz kafane uz koljenicu!OSTAVKEEEEE! SMRT KLEROGAŠIZMU!