17 °

max 22 ° / min 15 °

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

21° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

19° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Na pitanje da li je počinjen genocid u Srebrenici, premijer odgovorio opisno

Izvor: Mina

Autor: Antena M

  • viber

dule

Neka premijer kaze ko su kriminalci koje je Gojko perovic okupio oko sebe u Cetinjski manastor kada je u spetembru prosle godine bio protest ispred manastora. Neka kaze ko su kriminalci oko Gojka koji su bili u manastor na Badnji dan ove godine.

Holđedija

Ovaj ne zna ni đe doš'o, ni kamo je poš'o. Ako ima dokaze o kriminalnoj sprezi protesta, neka ih pokaže, ili neka ćuti. Nije lijepo, Krivi, ovako da blatis dio naroda.

Markiša

I opet mučenik čeka da ga zovnu u bijograd, pa mučeniče i kukavče sinji stalno trabunjaš kako si ti i ova tvoja bratija predstavnici "tradicionalne CG" Pa mora bi znati "zmaju ljuti" da veliki Njegoš tamo nikad kročio nije no da mu je to tursko roblje na skut dolazilo...Ne zanosi se jado neće te ni zvati niko, čuješ li nesrećo sta svaki dan pricaju o tebi i kako te stimaju. Drži malo do sebe...

Branka

Opisno i vrlo slikovito bih odgovorila svaštoljubu no mi nećete objaviti komentar. Ne objavljujete ni ove koji nijesu opisni.

Partizan

@Branka Ne daju nam da ga OPIŠEMO a bilo bi vrlo i interesantno.

Branka

@Partizan I ne moraju. Razumijemo se mi ođe odlično i znamo kakvi bi opisi bili. A i on sam sebe vrhunski opiše svaki put kad usta otvori. Tri puta zine, četiri puta slaže.

Jose

Znaci svi vi znate da nije bio genocid ali zbog drzavnickih funkcija morate nekako prevaliti preko jezika i reci da je bio, nevoljno. E cetnici fasisticki...

BMX

Crno na bijelo. Njegov stav o Srebrenici se ne razlikuje od Leposavicevog. Hoće da dá državljanstvo i pravo glasa oko 20.000 izbjeglica i onih sa privremenim boravkom a da oduzme prebivalište i pravo glasa hiljadama naših državljana koji koji su ovde rodjeni i imaju privremeno boravište vani.

DV

Nemas ti veze s vezom osim sa onim koji su te tu doveli takvog a oni se zovu srbo cetnicki i crkveni zlikovci koji odavno zele vrat i zivot CG. Tebi je glava i podla dusa od uvijek u bgd patrijasiji a trup s nogama privremeno u CG.

Pravnik

Pravom vjerniku bi svako ubistvo bilo nezamislivo i genocod te je premijer dokazao da nije vjernik vec vjerski fanatik. Sta je sa Crnogorcima kojima ste oduzeli crkve? Ne pominjete da su diskriminisani!

Partizan

Intervju koji je imao Predsjednik Milo Đukanović na RTCG je bio briljantan državnički kristalno jasan...Intervju koji je imao Premijer Zdtravko Krivokapić na RTS je bio jadan šibicarski kristalno nejasan...Ako je bilo kome jasno šta je Apostol govorio taj razumije najveće nepoznanice kvantne fizike.

Đoko Orlandić

Poslije izbora Krivokapić i Abazović se nedeljama nijesu skidali sa TV ekrana u Srbiji. To je ponižavajuće za CG da se oglase na svaki poziv noviinara.Danas ponovo oboje se pravdaju Srbiji što se dešava sa Vladom. To je gaženje svakog ljudskog i državnog dostojanstva. Jad i bijeda.

Milena

Koje gluposti. Za nedavne demonstacije novac je dosao ok kriminala? Demonstanti su primali dnevnice? I da jesu odakle dokaz da je novac ukraden ili dosao od prodaje droge?

Snjeg

@Milena Doticni vjerovatno iz iskustva iznosi nebuloze.Neka kaze koliko su placali litijase.