12 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

(Anti) fašizam Vesne Bratić

Autor: Antena M

  • viber

Branka

Sve nam je ovo poznato i jasno ali nema odgovora zašto je bivša vlast dovela Bratićku kao "stručnjaka" i dala joj državljanstvo.Zašto svi kojima je sve jasno ćute na zatiranje Crne Gore ako je vide kao svoju jedinu domovinu.Nije problem četnikuša jer ona zna što radi, problem smo mi koji ne mrdamo.

Danilo

Da li bi, draga Milena, ovako pisala i da je doticna otisla u posjetu Sarajevu ili Pristini?

Senad

@Danilo DRAGU Milenu bih uvijek poželio u svom društvu a onoga koji postavlja pitanje KAKO bi DRAGA Milena pisala da je DOTIČNA otišla u posjetu u SA ili PR želio bih miljama daleko od mene.Pored toga žena četnik nikada ne bi otišla u SA i PR niti je tamo dobro došla pa je pitanje utopijsko.

Senad

@Danilo Upravo pijem kafu sa Milenom u Damasku i razgovaramo o MONETARNOM UDARU koji slijedi Srbiji i Šumskoj.Sutra putujemo u Tel Aviv da uručimo tužbu za GENOCID nad Palestincima Natanjahuu.Suđenje će biti u Hagu a poklonićemo mu i biografiju Radovana Karadžića kako bi znao šta ga čeka.

Vladimir

@Senad ,sad se vec brinem za Vas..krenuli ste da mastate bas..Hehe...Netanjuju je cedo SAD....tako da mozete da urucujete ne znam sta...

Senad

@Vladimir Nemojte se brinuti za mene.Brinite se za Vašu voljenu Srbiju i Šumsku koje će uskoro BANKROTIRATI. Što se tiče Natanjahua on sigurno završava u Hagu jer su upravo Izraelski istoričari DOKUMENTOVALI sve njegove ZLOČINE a CIJELI SVIJET je SADA protiv NJEGA a ne protiv Izraelskog naroda.

Vladimir

@Senad Vi stvarno mozete copy paste Vase postove..Isti su...Ne brinem uopste....ali bas..a tek sto ce Netanjahu da zavrsi u Hagu...pa pre ce ljudi da se iskrcaju na Mars ili Jupiter..Zato im Ameri salju nova naoruzanja...posto su protiv njih.Zato ih Vlada Kurtija podrzava...Citajte malo.

Senad

@Vladimir Pošto NIKADA nisam pročitao bilo kakav Vaš komentar ovdje osim zajedljivih besmislenih "pitanja"drugim komentatorima. Vaše mišljenje o "UNIFORMNOSTI" mojih komentara je toliko STUPIDNO da ocjenu mojih komentara ostavljam OZBILJNIM komentatorima i čitaocima.Srbija čeka da se promijenite.

Senad

@Vladimir NASTAVAK.Što se tiče Natanjahua on će odgovarati za ZLOČINE nad Palestincima i Ameri mu ne mogu pomoći.Ugledni IZRAELSKI istoričari su prikupili OBIMNU dokumentaciju koja ga TEŠKO tereti za njegova ZLODJELA.Cionisti u Izraelu moraju ODGOVARATI za GENOCID nad Palestincima koji traje 73 god.

Vladimir

@Senad ,ma kako da ne....Odmah sutra ce Izraelci da odg...Vi kao da zivite u nekoj paralelnoj dimenziji.

Senad

@Grof Pitanje je za Danila poštovaoca žene četnika Vesne Bratić a ne za mene.

Danilo

@Senad je li istina da tvoji sunarodnici masivno odlaze u fasisticku Sr. na vakcinaciju?

Senad

@Danilo Ja sam sa Milenom u Damasku a sutra putujemo za Tel Aviv.Iz Damaska ti ne mogu odgovoriti KO od Bosanskih državljana odlazi u klerofašisrbočetničku Srbiju na vakcinaciju.Preporučio bih ti da zoveš Centar za vakcinaciju u BG i dobićeš informaciju iz PRVE ruke.