16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

DPS bojkotuje Skupštinu narednih dana

Autor: Antena M

  • viber

haker

Tako je! Nemate tamo sa kim dijalog voditi!

miki

potpuno ste u pravu, budite istrajni ali je to trebalo uraditi i mnogo ranije. Nemojte popustati i budite istrajni jer upornost uvijek pobijedi, jer svi zajedno moramo posto poto sacuvati NASU LIJEPU NEZAVISNU MULTIETNICKU I MILTI NACIONALNU CRNU GORU, DA JE VJECNA.

podgoricanin

ujedinjenje svih procrnogirskih stranaka i formiranje vlade u sjenci od svik kojima je crna gora u srcu. partisku pripradnost ostavite da strane. da nema nedodirljivih!

CG1

Vakat je, sad treba radikalizovati proteste..

Legenda

Tako i treba.Ne ulazite uopšte u skupštinu zajedno cjelokupna opozicija. da bojkotuju cjelokupan rad.Ko crnokošuljaši što su radili.Df,demokrate i ura.Jedino tako i na ulice može se njima odgovorit.

KakoJe

Sto ne zovnete narod na organizovani građanski protest no ste se potalaušili? O čemu se radi? Ocemo li mi sami ka avetinje ka 90tih da se borimo za prava a vi plate primate i iz fotelja gledate kako nas pljuje ko stize i prebrojava i targetira itd? Nemojmo se sprdat vise da vas zamolim.

Misko

Izgleda da su napokon shvatili da sa svetosavcima nema razgovora ni saradnje,ovo je protest koji ce cuti i EU.

Ljiljana

Apsolutno odluka za respekt. Ponasanje vecine u Parlamentu je u funkciji rusenja gradjanske CG. Ne treba niko normalan u tome da ucestvuje.

Senad

Izgleda da su kleroposrbice četnici puno čitali KAUBOJSKE romane sa DIVLJEG ZAPADA i sada BUKVALNO primjenjuju takvo PONAŠANJE u Parlamentu C.Gore.Izgleda da će morati intervenisati ŠERIF Vajat Erp kako bi zaveo red u SALUNU pardon PARLAMENTU u kome sjede PIJANI kauboji pardon posrbice.

Krsto

Napokon shvatise da je casa prelivena,sada je legalno i legitimno blokirati sve puteve u CG,protest za protestom!

Radosav

@Krsto Pokusajte da bokirate ?Pravna drzava je ozivljela sad bih na silu da rusite drzavni poredak i vlast legalno izabranu u manjini ste ne zalijecite se va vecinu podnesite poraz sporski !