22 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

18° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Ko je „tajni snimatelj“ u Javnom servisu

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

JF

Ime Tamara je hebrejskog porekla izvedeno od reči „tmar“ (hebr. תָּמָר ) što znači „palma“. Palma je bila sveto drvo u drevnom svetu, a grana palme je simbol pobede, trijumfa, mira i večnog života. AKO dozvolmo ovima da nam sasjecu sve nase palme sve nase TAMARE ostace samo sprzena zemlja!

JF

Ko ili koja je sledeca meta? Dozivljavam da na RTCG portalu sve vise ovi koje cemu ubuducnosti zvati Cr(k)veni Kmeri uzimaju i preuzimaju prostor svojim negativnim komentarima. I zgleda da RTCG polako gubi bitku sa ovim opasnim protivnikom. Posto je Antena M i Darko zadnji Bastion CG logicno da ce Darko biti palma koju treba posjeci.

okupator

Nista cudno..... pod okupatorima mozete svasta ocekivat.... ni kaznit oni sami sebe nece..... pa Kralja Nikolu koji stvori medjunarodnu CG iscerase iz njegove drzave na vjecnu svjetsku sramotu Crnogorskog naroda a kamo li ovo sto danas cine....vidjecemo kako dalje okupacije se obicno zavrse ustankom

Misko

Ovo je nevjerovatno da aleksa plagijator i cr(k)veni kmeri u sadejstvu sa stampanom svetigorom rade ovako kriminalne pokusaje da naude novinarki je dno dna danasnje politicke vecine,ali u tom snimku nema nista sporno sta nisu rekli u intervju,ali navedena tuzba moze dosta toga pokaze ko su cr(k)veni kmeri i da ih ogoli da su politicka struktura sklona kriminalnim radnjama.

Zoran

Zar Tamara i Živković sve ovo (pa i više) ne govore i javno ? U čemu je dostignuće pacova koji su pomislili da će snimajući krijući ,možda,postati heroji? A trbuhozborac koji je postavio snimak...šta reći,a da čovjek slova ne opogani

Tužba!

Tužit te amorfne plagijatore! Neka nas sve snimaju, nije nas strah i znaju što im poručujemo a i mislimo! Podrška Tamari i Živkoviću! Ove trule posrbice, sami śeku granu na kojoj śede, pa kad tresnu zacrvanjeće se ono što umjesto obraza imaju! Smrt klerofašizmu!

Andjela

Tamara postavljaju Vam zamke na svakom koraku! Vi i kada razmisljate radiet to na glas ne krijete se ! Pozdrav a ovi spijuni su perfidni licemjeri! Hrabro naprijed Crnogorko!❤️

Djuka

Ovo je kao onaj vic i Južnoafričke republike za vrijeme aparthejda. Udario bijelac kolima crnca tako da je nesretnik uletio kroz šoferšajbnu u automobil. Tužilac optuži mrtvaca za razbojnički napad na vozača.

zoran

Čime se vajnne demokrate i lažni apostoli služe.

Vanja

Meta ce biti svako ko je protivnik "Srpskog sveta". Sve ce se desavati po istom scenariju po kom je Vucic radio u Srbiji. Uguseni slobodni mediji, marginalizovana opozicija, zastraseni i ucjenjeni pojedinci, nesposobni i odani kadrovi na svim funkcijama, sve u svemu, preuzeta drzava.

GRADJANI SAMO ĆUTE

Mislim da je i naše Gradjansko društvo krivo sto je ovo dozvolilo utjerivanje straha u kosti!!!! Zašto se cuti na mnoge nepravde u Crnoj Gori???? Treba naći neku način da narod pokaže da ne želi te nepravde i hrabrost pokazati!!!!

Mira

Svudje ima zbirova koji koriste usi kao sredstva za rad ,ali najvise u Becicevim Demokratama.Naravno u tome im pomaze tehnika i los karakter